Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
akademac na kojoj si ti akademiji diplomirao sigurno na nekoj paljanskoj istina za nju nikad nisam cuo ali sigurno ima skrivena negdje u sumi pa teheran je 3000 godina kulturni grad ako malo poznajes istoriju a stara Persija jedna od najstarijih civilizacija na svijetu.Kad su oni pisali i imali pismo i matematiku vi ste se srbi ganjali sa hunima gore negdje na uralu ili ko zna gdje,odakle su vas protjerali.Zato suti i ne pricaj hatulasu glupi.A od sastanaka spirica i medjeda Bosna nikad dobra nece vidjeti
jos malo i Medvjedev bi upao na koljena koliko je Spira stisno,jadnik samo sto nije zaplakao))).@Akademik ....koliko ti je mozak malan da cak i na obicnu temu nemozes normalno nista napisati a da ne spomenes svoje fasisticke teme >
Vidim ovog premijercica na VOX-u veceras u vijestima.... prikazase ga, ja se prepo, kontam nesta radi korisno. Te pojaca, kad se on ustolicio u Smokvi kod Medjeda i klima glavom. Ko pravi srpski knjaz. Svaka ti dala Nikola a ti nejmo cim. Najnezapazeniji premijer do sad...a poslije ko zna :))
Tutnuo mu Spira cenera da nam odvrne plin.
Akademik je samo jedna jadna osoba koja smisao zivota nalazi u supljoj prici na internetu i ostavljanju provokativnih komentara na svaku vijest na sa-x nebili navukao nekoga na \'\'raspravu\'\'. Akademice pokusaj se baviti necim bitnijim u zivotu tvoja mizerija se ne smanjuje provociranjem drıgih, ti mozda mislis da si nadmocan i pametan dok si ustvari isti jado koji nema pametnijeg posla ;)
tzv. \"AKADEMIK\" pa i nisi bas neki akademik. Bolesni covjece gluposti valjas
opasan player ovaj Spiric, nema sta..da je vise ovakvih politicara, davno bi ovde nepismenost opala a standard se povecao. Al\' ko ce to teherancima objasnit kad im je drazi onaj terorista Hary i vodja terorista Bake od rodjene matere, iako zbog njih nikad nisu presli granicu Federacije i zive od par desetina € mjesecno..
gledaj sto je spiric stisnuo medu za rukicu :D to doktore spira,stisni ga da mu se oci iskolace!
gledaj sto je spiric stisnuo medu za rukicu :D to doktore spira,stisni ga da mu se oci iskolace!