Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gonite se vise u tri lijepe p.m. svi...
@sampt44. Goni ih i ti u tri lijepe,brate😀
Pošto krompir?
Indexed333 mamu ti cetnicku,srbe na vrbe
Vidi ovog lopova i kriminalca pa ne znam uopste kako on nije u zatvoru?
Džaba, da je u SDA stotinu Čedomira opet je to talibanska stranka
...yebali ti talibani sve živo i mrtvo četničko pseto
Cega se lik dosjetio,nema ga tri dana a vec smislja neku prevaru.Mektic je sve objasnio.Bosna je jedna mamu ti j...m,ovo nije srpska drzava,nego svih nas.Ako hoces srpsku drzavu,idi u Srbiju i zivi u srpskoj drzavi mamu ti j...m jos jednom. P.S.Mamu ti j...m
Vranduk, putevi, odlazak mladih itd. Da nema Mileta ne bi bilo politike SDA
Ne da mi se citat.Svratio samo da zapisam!
Kad bi se svi Hrvati i Srbi iselili iz Bosne i Hercegovine mi ostajemo u okruženju. Zašto ne prekine SDA sa ovim poltičkim smicalicama i varanjem bošnjačkog naroda. Niko na svjetu nemože natjerati Srbe i Hvate da budu dobri susjedi. Može samo lukava politika bošnjaka, znači znati pregovarati. Tako da svi imaju više od toga nego manje. Kosovo nije u okruženju. Mi moramo imati otvorenu granicu ili sa Hrvatskom ili sa Srbijom. Ili obe. Inače nemožeš disati. I svi odoše vani.
jedini lik iz BiH koji bi mogao glumiti frankenštajna
kako ide izdavanje stana u Becu
Jebace vas SDA mozete ih za cunu povuci
Kad ukrstiš muhu i komarca, dobiješ političara. Em jede govna, em pije krv...
Ne dipr Špira bgt
Ne dipr Špira bgt
obojica su jugosloveni,ateisti kao I dodik I covic! sada neuspjesno glume nacionaliste,velikovjernike. jadni narodi kada ne vidi da su kameleoni!
od propalog giganta do propalog giganta, od afere do afere, od vitalnog nac.interesa do vitalnog nac. interesa, od ratnohuškanja do ratno huškanja, od ocjepljenja do ocjepljenja,od treceg entiteta do treceg entiteta, od izbora do izbora.... mrš
zatvorrr g0vnariii,sviiii
ratnoghuškanja***