Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije neki Sprdicu vec Dodik glavni baja je protiv,kao i njegova stranka i naravno vecina smrda
blago tebi.........ni mozga ni pameti..........
e moj glasu debila :D pa spiric je u njegovoj partiji :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad je definitivno da Dodik pada. Miševi počinju da napuštaju brod.
Sit gladnom ne vjeruje! Tako i Dodik ne razumije da je narod gladan i dalje gura svoje...
zasto mi se cini da lazes?????
Ovaj Spiric se jedino moze tjesiti sto je malo,malo ljepsi od onog Vlajkija!!!
Obojica dupeuvlakaci Velikom Baji.
dobro zboris spiricu ...
Ovaj Nikola vodi tijesnu bitku sa Inzkom o tome ko je veca budala, trenutno je Inzko jos malo u prednosti ali Nikola ne bi bio Nikola da se ne potrudi da to promjeni
Nadam se da ce SIPA da ima posla preko glave... Posebno u Federaciji...Zbog transakcija i Islamskog terorizma!!!
Oni koji priželjkuju crne liste su se već izjasnili "prijetnjama delegatima". Malo se muti računica jer bi inače nezadovoljno i katastrofom ojađeno građanstvo bilo pogođeno... pa se traži među prostor. Šta je problem Izmjena člana KZ BiH? Šta nam uopšte trebaju 4 krivična zakona? Imamo jednu valutu, jedan pasoš, jednu LK, tablice.... To nam jedino i funkcioniše kako treba. Građani s tim nemaju problema.... Sudija na stolu drži 4 Krivična zakona, pa vagaj koji je član u jednom, koji u trećem. A u suštini sve isto. Bezočnu i besmislenu formu nameće vlastela radi očuvanja svojih "rezervata".
Eto ti voliš Bosnu Spiricu,jebo te otac koji te rodi!
otac koji te napravi a majka koja te rodi........valjda tako ide
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Spiric i Baja rade sta sam ih ja naucio!
sta ovog srbina Nikolu tangira da li ce Bosna na crnu listu..prestani da se mesas u unutrasnje stvari BiH i gledaj svoju drzavu
Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”
"Najzamršeniji smo ljudi na svijetu. Povijest se s nama gorko našalila. Do juče smo bili ono što danas želimo da zaboravimo (Srbi). Ali nismo postali ni nešto drugo (Turci). Stali smo na pola puta zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla (srpskog) i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme u strahu od ma kakva riješenja. Preziru nas i braća (srbi) i došljaci (turci), a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo (prelaskom na islam), a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo." -----Derviš i smrt Mehmed Selimović zvani Mesa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
na crnu listu samo želi Dodokurčenjak
Dragi Nikola , bjelosvjetska ravaku ...mi bi se najviše obradovali da te naše oči više ne vide nikada
a stoooooo ???????????
MORALO JE SE STATI U KRAJ ISLAMSKOM FUNDAMENTALIZMU I EKSTREMIZMU!!! Koliko samo para prodje kroz te organizacije? Postoje na desetine ovih struktura - "Global Relif", "Međunarodna dobrotvorna fondacija", "Siraf", "Istitkamet" i drugi. Njih svako malo zabranjuju, a one se ponovo pojavljuju u istom mestu, samo pod drugim imenima. Sve je rađeno pod izgovorom pomoći siročadima i ugroženima, i izgleda sasvim nevino. A zapravo, u Sarajevu i Federaciji BiH odavno ne samo da caruje organizovani kriminal i međunarodni terorizam, već se tamo stvaraju i baze za promociju islamizma u regionu.
Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”
Terorizam je prosta stvar - svaki čin terorizma ima političku pozadinu. Gledajući tvoj komentar... Konačno sam shvatio da ne postoji najgluplja osoba na svijetu jer 'rekordi'... Padaju al' samo tako. Uz to, želja svakog muslimana je, ona najveća, da primjerice osoba poput tebe postane musliman :D Zato valjda i formiraju 'baze za promociju'. Zbog političara mi plaćamo porez na mir, porez na zrak, porez na... I sve to na kredit a plaćamo strancima - sve izvukoše iz zemlje... Al' eto, opet se ulaže u terorizam...