Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Špirke donesi koje šangajke, one kundure me ubiše,i koji par opanaka tamo je sve jeftinije.
Bas fino. Nadam se da troskove prevodjenja placa Kina. Jer, Spric ne zna beknut engleski, a kamo li mandarinski. Cisto sumnjam da i Wen Jiabao prica bosanski, jer na engleskom i on zna reci samo \'made in china\'. Jadno je da kad iz drzavnih sluzbi \'osvane\' konrurs za radno mjesto,pa i cistacici traze da govori jedan-svjetski- jezik i poznaje -rad na -racunaru. Ti isti uslovi ne vrijede jedino za ove \'reprezentativne duznosnike\'. Vrijeme je da CIK donese podzakonski akt kojim svi kandidati za liste na narednim izborima MORAJU ispunjavati ova dva uslova (ali moraju imati polozen TOEFL ili IELTS, nista ova \'domaca\' svjedocanstva. Garantujem, da vise nikog od sadasnjih kleptomana ne bi bio na politickoj sceni.
POSLA BAKA U DRENJKE
Fujj nek on malo svoju guzicu seta po Pekingu i svi oni a vi ostali se je..ajite patite \" uzivajte u plodovima svog rada\"....i on nekome da drzi predavanje ,stid ga bilo a pljuje po svojoj zemlji ,treba ga izbaciti jer nije kompetentan dzubre jedno
Spiric je Veabija teski
EVO SAD SPIRIC UDARA I PO MINISTRU ODBRANE SELMU CIKOTICA, ZNACI DA JE GENOCIDASIMA SRBIMA JOS TREBA MINISTARSTVO ODBRANE I BOSNA I HERCEGOVINA VISE NECE POSTOJAT!!!
Samo naprijed, Spiricu. Prezentiraj dostojanstveno svoju (nasu) zemlju i ucini sve da se sto vise ucvrsti most prijateljstva i saradnje izmedju Kine i BiH, jer Kina je jedna od najperspektivnijih zemalja svijeta. Zelim ti puno uspjeha.
DALI IMA ZAKON U USTAVU BOSNE I HERCEGOVINE DA SE MOZE TUZIT SPIRIC KO NEPRIJATELJ i RUSITELJ BOSNE I HERCEGOVINE? DA GA GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE KOLEKTIVNO TUZE i TRAZE DA MU SE SUDI ZA SVE ZAVJERE, BLOKIRANJE REFORMI, POSTAVLJANJE SVOJIH PIJUNA PO TUZILASTVU, POLICIJI, MUPU, PIC-U, SIPI, OHR-U, MINISTARTSVIMA DA UDARA I RUSI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU TIME STO JE KORISTIO SVOJU VISOKU FUNKCIJU DA POCINI SVE ZAJTJEVE I PLANOVE KOJU SU MU DIKTIRALI SANU BEOGRAD IDEOLOZI O UNISTAVANJU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE? OVO NISU RIJECI U PRAZNO VEC TREBA POD HITNO UZET SVOJU DRZAVU U RUKE, DOK NIJE KASNO! SPIRIC JE SA DODIKOM PLJUNUO PO SVIM ZRTVAMA SARAJEVA PRIJE TRI DANA I TAJ KOJI JE INSISTISTIRAO O ZAKONU NEGACIJE I PORICANJA GENOCIDA I RATNIH ZLOCINA KO I USVAJANJA REFERENDUMA u GT-i! POD HITNO TRAZIT NJEGOVU OSTAVKU I TUZIT GA ZA SVAKU CINJENICU PO CINJENICU STO JE RADIO PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE , SARAJLIJA I NJENIH GRADJANA!!