Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da ima vremena, sto zuriti, kad ovaj glupi nas narod samo kuka i jadi, nista nece da poduzme, sve mu neko drugi kriv, i neko drugi treba da odradi za njega, jer on jadan tek sad izasao iz rata i ne zna gdje mu je glava a gdje dupe, tako da slobodno nasi politicari mogu da sjede i goje se dok narod gladuje. ma tako nam i treba nismo nista bolje ni zasluzili!
Sretna Krsna slava Sveti Nikola svim Pravoslavnim Srbima svijeta
Špiro glumi sporednu ulogu u filmu Nemoguća misija: oCepljenje, glavna uloga je Mile antačbl
Seljacino odvratna!!
špiriću crni špiriću đe no globalna kriza ode koja nas je zaobišla ! ! !
spiricu crkni idiote bolesni ali ne odmah ima vremena... da se malo mucis krme jednoooo
C.R.K.N.I VIŠE K.R.E.T.E.N.U JEDAN
Kako je počelo, odradit će Špirić minimalno dva manata :)
Lahko je Spricu, uzivati u fotelji a ne radeci nista i ne polagajuci za to racune nikome. I usput blokirati sto god se moze prema nalogu svojih nalogodavaca. To nema nigdje u normalnom svijetu i svijetskoj politici.
dobro si spire ima jos vremena, za 2-3 mjeseca izbori hahahahah. Ma vas treba sve otjerat a dat svu vlast ohr\'u da donosi odluke.
A, ned`o bog da vi nesto formirate, bolje se svi vi politicari rasformirajte!
ili napisati ovo Špirić: Još ima vremena za formiranje novog Vijeća ministara pa na kraju *trollface*
Sta reci, koju posluku porati na ovu izvalu... \"rollingeyessmiley\"
Samo lakapo,kako vas bolan nije stid