Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar ovaj lik jos nije u zatvoru? Pokrao 60 miliona BAM iz secerane, kupuju se stanovi po Becu, desetine kaznenih djela, a on u paralementu ?? Majko mila
Pola naseg parlamenta mora na robiju, ja ne znam sta se ceka. Mektic je potpuno u pravu za Tuzilastvo BiH
:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je ovo? Isto tvrde Amerikanci, Kolinda, Milorad, Špirić....Sve napalo jadne merhametlije...
Špiriću, idi napi se. pijanduro smrdljiva.
Dole ce vise ovi bezobraznici i bezdusnici zagorcavati nam ionako nikakav zivot, svojim zlonamjernim i neutemeljenim izjavama,potpaljujuci i raspirivajuci mrznju i sijuci strah.Sta cekaju sudovi , nek ih zovu da jasno kazu gdje, ko, kada, s kim obucava ,sprema ,izvodi,pokusava rabote vezane za ovu temu ili nek ih osudi ako ne dokazu ono sto ko papagaji blebecu , a istovremeno sa grbace istog naroda samo debljaju svoja salda na razne nacine.
Ovog smrdljivog demagoga, jednog od najvećih šupljatora u BiH bih najradije ispljvao. Iza Bože Ljubića definitivno najljigavije stvorenje s ovih prostora.
"Borce islama u BiH bolje maskira vlast nego oni sami"??? A borce za četništvo i ustaštvo??? Ko njih maskira i ko im je jatak u BiH? Kaži nam, kaži Špiriću - ali ne laži!
Ako iko ima facu ko lisica onda je to ovaj tip koji nezna ni svoje prezime pravilno izgovoriti a zna ukrasti ko Alibaba..
dobra tema da se narodu skrene pažnja s kriminala
Samo se vi Bosnjaci pravite ludi i ignorirajte , meni svejedno nece se meni raznijeti ili zapucati u Zepcu , Zepce je selendra , nema nikakvog odjeka u svijetu , raznijet ce se medu vama u Sarajevu , onda se i dalje pravite budale , 300 potvrdenih otislo ali ne sve je to zavjera protiv Bosnjaka , nema ISILa u Bosni sta vam je
prije ce u banja luci nego u sarajvu
Pa ijedan,ijedan da ima davno bi Dodika raznijeli ,znaci nema ni jedan.Matematika 2+2=4
Upravu si, i svi se zovu dr. Dabic
CETNIK...ZADERAM TI GA MATERI DO GRKLJANA
vidjeli od vas kako stitite pravoslavne koljace 25 godina. popovi su nozeve blagosiljali koljacima a gdje to hristos vas rekao da tako treba.
Mora da ti je to nalozila zenina familija ili ti je neko sa te strane isao na ratiste te si tako informisan kukuruzaru drvarski
znaci ovaj p*zdun tvrdi da dragan mektic i perica stanic treniraju teroriste ne znam sta uopste da kazem na to bil plako il bi se smijo
Kad citam ovakve izjave od ovakvih likova pitam se sta nije uredu samnom!!!
Miš klasuraš