Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi vec 20 godina placamo visoku cijenu zbog izbjeglica iz Licko- senjske i Šibensko-kninske Zupanije
Njih treba samo kući vratit.... Njihove kuće su prazne i slobodne . . . to su " izbjeglice " malo iz hira, malo što su ih njihovi prevarili .... ! ! ! ! !
ja ne znam, kako se niko nije sjetio u 20godina napraviti popis izbjeglica iz Hrvatske u RS koji su se u ratu nastanili u bosanske kuce i stanove i nemaju u planu vratiti se odakle su dosli? zar to nije alarmantnije od ovih sirijskih izbjeglica
Spiricu ti si jos ziv.. sad mi pade nesto na pamet... ovi politicari napustaju fotelje jedino kad umru..
demografsku strukturu su promijenili oni sto im dajete po 1200 markica mjesecno
ma mi već 20 godina plaćamo cijenu jer si ti i taki ko ti na vlasti... vise bi ja volio 10 hiljada izbjeglica nego bakira, covica i dodika....
Vi ste vec odavno promijenili demografsku strukturu kompletnog regiona i mojne kenjati stare ti. A sto vas mori mortalitet, pa isto zahvali Dodicku i ekonomskoj politici sto se srpski momci ne zene i razmnozavaju, vec drkaju po cacinoj hali.
"prijeti da uzdrma temelje na kojima pociva EU" - a da nije mozda krscanstvo?
Ti si stari non stop opterćen nekim terorističkim kampovima, a ne vidiš da djeca sjedaju u auta, vozove, avione, brodove i odoše, odoše nepovratno. Ne mogu oni više slušati ni gledati tebe i takve kao što si ti. Pa 30% ljudi u ovoj zemlji konstantno pravi budalama onih 70% na izborima. Sada će ostati ovdje tih 30% dok ih bosanska zemlja ne uzme zauvijek sebi. Budalo.
Da su Rusi znali bi vi gdje sa njima kao i sa grčkim dobrovoljcima '92 mamcu vam četnicku , fasizam nije pobjedjen niti iskorjenjen u II sv. ratu . Ne znam zasto samo onaj mekušac i beskičmenjak "babin" sin suti reci ti njima za ruske i grcke dobrovoljce , treba im neko zacepiti gubicu vec jednom dok sutis oni rade sta hoce ...
Špirić mi je antipatičan, ali ne mogu kazati da nije u pravu sa svojim zahtjevima. Šta su to sada smislili Izetbrgović i Zvizdić? _"On je također naglasio da se planira formiranje Razvojno-investicionog fonda za jačanje države i njenih institucija, koji bi prva inicijalna sredstva obezbijedio iz viška deviznih rezervi Centralne banke BiH, što predstavlja kršenje Zakona o Centraloj banci." Da li dobro razumijem da oni sami sebi osnivaju fond iz viška deviznih rezervi Centralne banke? Zar se ovo ne naziva samovlašće?
Samovlašće je - nije kao samo, samo vlašće Mileta!
Ovaj je faraon promjenio stranaka mali milion i uvjek u vrhu vlasti , a tebi i tvojima nije uspjelo 92 da promjenite demografsku sliku neće ni tih 500-1000 jadnika koji bježe od istih kao što ste vi.
Zeljko Cvijanovic.
ne mari spirke,sve izbjeglice će se naseliti u podrinju,oni vole blizu vode
Imaja Bujruma za sve. Da bar naguramo na 10 miliona stanovnika :D, a svi su dobrodosli muslimani, krscani, pravoslavci. Ovu je Bosnu sevap naselit :) lakse bi se mogli dogovorit. A imali bi 10 000 stranki ;) i niko ne bi mogo krasti.
Špiriću, kojoj firmi si povjerio kopanje metroa u Drvaru .... ! ! ! ???? Pitam informativno, da znam kod koga posla da tražim ...? ? ? ? ! ! ! ! ! ! ! !
metuzalem