Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se više čeka sa Srbima iz FBiH koji su u jedinicama koje se bore protib Ukrajine ? Jel se na njih ne odnosi zakon koji važi za Siriju ili je to samo uznemiravanje Srba bez razloga što bi rekli Srbi ?
Joooj kad vidi VW Polo sa nadpisom POLICIJA... Odmah mi na um pane prava policija, sa pravim autima.
Treba protjerati sve teroriste iz Drzave Republike Srpske .
Nema ni Kosova , pa je de facto drzava za sebe .
Viligante zasto spominjes UN?Te drzave nema ni na mapi svijeta. RS je pokrajina koja ima pokrajinske oblasti. Biti ovlascen ne znaci da dobijas automatski status drzave.
Fašistička tvorevina tzv. "PC" nastavlja svoj terorizam. Doći će i vama kraj.
svi bosnjaci u republici srpskoj su potencijalna pretnja.....sa kim ce povratnici iz sirije pricati i koga ce vrbovati nego bosnjake?.....trebalo bi u svaku bosnjacku kucu postaviti kamere...kao u velikom bratu :)
mogu oni pretresati sta hoce, ali ce uvijek buti zapanceni kao jedini narod koji je u Europi pocinio jedini genocid nakon WW2
Smradino koliko je zrtava srbin podneo da bi ovi prostori bili oslobodjeni raznih osvajaca, dok su se lojavci vecito priklonili okupatoru.
Ustvari sta se kacim za komentare klinca koji jos ide u skoli.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sad nek ne prima mlijeko od srba
Poslao Hin zmaj od sipova "kralj stocara rs" da unisti konkurenciju..
P