Akcija postaje masovna
0
Spasiti Vodenog Ćiru od vlasti RS!
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miki12 12.11.2009. u 15:59 dok su muslimani živjeli u Rudom Rudo je na nešto i izgledaloa sad je prava seledra i vukojebina Daleko vam lijepa kuća!!!
dok su muslimani živjeli u Rudom Rudo je na nešto i izgledaloa sad je prava selendra i vukojebina
piko 12.11.2009. u 14:09 Ma nije ni Bojanovo maslo tu bas ...to je rezultat njegovog prepucavanja sa nacelnikom opcine Rudo jer se nikad nisu mogli dogovoriti ko ce uzimati kajmak. Inace, Ciro ni kad je Bojan gazdovao njime nije bio dostupan obicnoj raji tako da je ovo malo i licemjerno sve u svemu...Uz sve to, nacelnik opcine Rudo je za one koji ne znaju partijski zamjenik svetog Milorada pa je i tu stvar iskomplikovana do bola, jos kad se Bojan politicki angazovao \"nas\" Ciro je dobio skroz drugu dimenziju @Piko Zanimljive informacije i slikovito pojašnjenje trenutne situacije u Rudom.Hvala.
Ma pišete gluposti ljudi. Pa tog Bajića niko(sem bližnjih) ne ferma 2% u njegovoj opštini. Kakav Ćiro, kakve gluposti?! Ćiro samo služi kao paravan za političko prepucavanje. Da je Bajić u pravu imao bi podršku sugrađana. Njegov glavni problem je što mu je maska spala i što može manipulirati na FB i nigdje drugdje. Zemlja u gabuli žešćoj i \'ajmo srbi, bošnjaci, i hrvati se ujediniti makar oko Ćire. Ćiro je najmanji problem, naš najveći problem su gastarbajteri koji su u stanju napucati i iskriviti ono što iole valja. Sreća ko nema net ne mora slušati njihove intelektualne pokušaje. Predlažem da svi gasarbajteri doniraju po 5 km i da se kupi Titanik!
CIRO JE U.....BARAZU
tako je.poceli srbi unistavati svoje.treba unistiti i camac,ja sam za! kad vidim koliko je muslimana u onoj grupi na faceu,zgadi mi se.sve treba rusit.
Ma nije ni Bojanovo maslo tu bas ...to je rezultat njegovog prepucavanja sa nacelnikom opcine Rudo jer se nikad nisu mogli dogovoriti ko ce uzimati kajmak. Inace, Ciro ni kad je Bojan gazdovao njime nije bio dostupan obicnoj raji tako da je ovo malo i licemjerno sve u svemu...Uz sve to, nacelnik opcine Rudo je za one koji ne znaju partijski zamjenik svetog Milorada pa je i tu stvar iskomplikovana do bola, jos kad se Bojan politicki angazovao \"nas\" Ciro je dobio skroz drugu dimenziju
Kakve vi sve budalastine necete iskoristiti za svoju gebelsovsku propagandu... Zemlja se rapada a vi pisete elegije o nekom camcu... Ovaj portal postaje vece smece od \"Dnevnog Havaza\"... U svakoj normalnoj drzavi mnogi od vas vec bi bili iz brave i platili milione dolara obestecenja... Samo ne racunate na jedno..Nece vas Silajdic vjecno moci stititi...Njemu su dani odbrojani, i vama ce biti sa njim...
Neka i muslimani jednom za nešto budu nasankani!!!
Buši.....hahahahaaa....bušiiii..... A teksta i gluposti!
Spasimo jadnog Ciricu od zlih vlasti genocidne tvorevine RS koja putem ovog brodica zeli da produzi genocid!
Kada je peticija ikad pomogla u bilo cemu???
neka mu dodik da podrsku
da ova ciro kojim slucajem plovi po vrbasu dodik ga sigurno ne bi dopustio njegovo propadanje, ovako ko je.e istocnu bosnu,nije to ni banja luka a niti laktasi!!!!
vjera mi brani da dajem podrsku bilo kome ko je politicki angazovan...