Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako šta može pomoći, pa moglo bi se nakupiti jedno pet-šest šlepera blata i poslati tamo da popravimo stanje.
Hutovo blato će, nažalost, vjerovatno i nestati. Zašto? Zato što njegov opstanak zavisi od političara. A svako sa imalo mozga zna političarski sistem vrijednosti: -Šta je meni bitno -Šta je stranci bitno -Zaboli me za sve ostalo A i narod ništa ne poduzima, samo sjedi i gunđa. Evo sad će i rok za peticiju a nisu skupili ni pola potpisa. Zatvaraju se muzeji, propadaju neprocjenjiva prirodna bogatstva od kojih bi prave države i pravi narodi napravili svjetski poznate turističke destinacije... Reakcija političara na to je uvijek "nisam ja kriv, kriv je onaj iz drugog ministarstva" ili "nema donacija, šta možemo" a narod samo sjedi i gunđa ili ih jednostavno nije briga. FUJ! J***m ti ovakvu državu i ovakav narod, nama je najbolje kad smo pod nečijom vlašču, jer stado ovaca ne može biti bez čobana.
Kaže, “Spasimo Hutovo blato” Mislite li da je to u interesu ovog naroda? Mislite li da ovaj narod želi da opet sav novac ode u džepove parazita na vlasti? Mislite li da je ovaj narod glup i da će se lomiti od rada i promovirati svoje ideje dok su ovi maloumnici u foteljama? Ovaj narod je samo previše dobar, jer bi ih odavno protjerao, ne iz fotelja, nego i iz ove države, jer su ONI njeni najveći neprijatelji, kao i sopstvenog naroda. Najgore od svega u svemu tome je što je policija na njihovoj strani, te i sami sebi, svojim roditeljima, braći i sestrama, prijateljima i komšijama, pa i cijelom ovom narodu, uskraćuju mogućnost za boljim životom. Kad oni to shvate, kao što je shvatio slovenski policajac i javno objavio da ne želi da tuče svoj sopstveni narod, BiH će krenuti naprijed!