Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad se iz ovog ne mogu izvuci oni ljubitleji pasa iz Av-Mau :) nema sanse da je pas umiljatiji od jelena :) koje li ce sad izgovore traziti za ove agresivne pse na ulicama. Vjerovatno da je jelen kriv jer nije hranio pse :)))
Mora da ih je gađao kamenjem, bezobrazni jelen, kako je samo smio. Možda je petarde bacao, ko zna...
Ovaj jelen je Srpsku nejač nabijao na rogove po Tuzli 93.
Iz ovih komentara je jasno koliko su psi bolji od nekih ljudi, i da trebaju imati veca prava.
Pored tolikih udruženja za zaštitu životinja (pasa) lovci spađavaju jelena. Hm Možda su ovi čekali da ugine pa da nahrane jadne kuce koje gladne lutaju ulicama.
Moze ali i da tebi stave brnjicu.
Lutalice u gasne komore
I vuk se smiri kad se u grad spusti i popije sok gusti... Nermin Cuk
šta je jelen po nacionalnosti?
Pridružite se! Spasimo našu djecu! Apel za izmjene Zakona o Zaštiti i dobrobiti životinja u BIH (Facebook Page) http://www.facebook.com/pages/Apel-za-izmjene-Zakona-o-za%C5%A1titi-i-dobrobiti-%C5%BEivotinja-BIH/536721966352567
Svaka čast, napokon ljudskost na ovim prostorima... Što se tiče pasa lutalica, neka se lovci organiziraju i potamane bijesne pse, ali ne sve pse na koje naiđu, jer nisu svi bijesni i ne napadaju svi ljude, isto kao što ne treba pobiti sve ljude ako medju njima ima i bijesnih. Sve što je bijesno treba pobiti, bez obzira kojoj vrsti pripadaju.
jel ga ovo av mau spasio ? ,il cudo nisu rekli kako je napadao lutalice po ulici :D
ma ubio se za gulasa
Ne mogu da vjerujem.. Inace, kod nas se pod "zastitom i brigom za zivotinje" u zadnje vrijeme podrazumijevaju samo psi.. Kokoske, ovce i ostali (koji su vrlo cesto meta copora lutalica) odavno su prestali biti zivotinje.. Ugodno sam iznenadjena.. Svaka cast za gradjane! Drago mi je zbog ove predivne zivotinje!
Mislim da je jelen kriv, ipak su psi plemenite životinje.. kad je važniji život psa nego i čovjeka.. onda napravitr sebi skalu
Posao u potragu za Jelonom pa se izgubio :))
BAR NESTO DA NEKO UCINI LIJEPO,POZDRAV SA FEJSA SVIM POSTENIM I FINIM LJUDIMA OD MENE