Sjećanje na poginule vojnike
0
Španski kralj danas dolazi u Mostar
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlašino,evo ti malo literature o lizanju zovagu Turcima. Čitaj kmete, uči. http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Nicopolis
@@ak47 ja ne govrim ovdje o miru nego o kucnom odgoju....,ja ne zelim mir sa genocidusima i slicnim...meni takav mir ne treba al mene nervira to sto i \"bosnjaci\"pisu komentare poput on je srbi...ma koga bolan zaboli ko je ko.... mene licno zabolu racku jel neko obrezan il nije.....ja samo hocu normalno na bosanskohercegovacki portal da udjem a da mi neko ne dira vjeru i nacojonalsnost...jer ja niciju ne diram ......a kome se gade kakvi komentari pa nekih ne cita.....MENI JE BOLAN VISE PREKO GLAVE DA SE LJUDI U OVOJ ZEMLJI ZOVU HRVATIMA I SRBIMA A POLA IH NIKAD NIJE BILO NI U HRVATSKOJ NI U SRBIJI....
Nisu nam Španci ostali nešto u najboljem sjećanju 93.
Sad ce ga Zlaja napasti sto se sastao sa HNS-om XD al u jurcu... ;)
za@AK 47 Hrvatsko se klatno dobro klati, uskoro ce Tuta da se vrati, za dom spremni cekaju Hrvati, da ociste Neretvu od sljama, osmanlija Potur -muslimana, ako Bog da prije Ilin dana !
za@AK 47 Hrvatsko se klatno dobro klati, uskoro ce Tuta da se vrati, za dom spremni cekaju Hrvati, da ociste Neretvu od sljama, osmanlija Potur -muslimana, ako Bog da prije Ilin dana !
SAM SEBI SI ANTI TEZA..TAKO STE ISTO SA NJIMA VEZIVALI ZASTAVE NA USTRB SRBA..PA STE ZAVRSILI NA 24 PROCENTA POSLE STE SVOJIM SAVEZNICIMA ZABILI N0Z U LEDJA..I TU ISPYSILI.
@hajrudinka to je pitanje isključivo za šokadiju škutorsku i četnničku vlahadiju a ne za Bošnjake ! oni su bili pripremili Bošnjacima nestanak ! pravili lo.gore, rušili sela i gradove, sil.ovali žene i curice, punili mas.ovne gr.obnice Bošnjacima, srušili 600 džamija ! oštetili preko 1000 džamija ! i opet bi to učinili odmah upravo sada samo kad bi mogli, samo kad bi opet imali 500 tenkova, 1000 haubica, i hiljade tona bombi, raketa i granata ! ali nikad više ! sad mogu samo da škevću i reže kao bijesno paščinje ! a bude li kakvog sra.n.j.a kojeg sigurno Bošnjaci ne priželjkuju-vratit ćemo istom mjerom ! ! ! žestoko, i osvetnički pravedno ! zato nemoj molim te srrati na onaj Ničija zemlja fazon \'\' mir mir, niko nije kriv\'\' ili onaj \'\'ko nas bre zavadi\'\' ! Bošnjacima se g.a.d.e takvi komentari !
jel moze i jedan post na ovo portalu proc a da vi ne dirate nacijonalnalnosit i vjeru...jel moze i jedan post proc bezz komentara poput \"on je srbin\",\"on je turcin\"..ne moze jer ste glupi i zato i jesmo ovakvi i ova drzava i sve na balkanu ne znate za lijepu rijec, ne znate nista lijepog napisat...i mislim da bi ovi sto uredjuju portal trebali zabranit komentare ......kako vam ne dojadi djelit jedne druge, jel iko ima i malo u glavi ....jel vam dojadilo da se dijelite na osnovu vjere jel vam dojadilo da druge vrijedjate ........mene sramota bude kad vidim ovakve komentare.....
udruženje katoličkih fašista ...španjolski katolički fašista dolazi u posjetu hrvatskim katoličkim fašistima !
Danas Bosnje ne perite dupe, moraju vam ciste biti ruke, u kralja su rukavice skupe, ako li ih govnom uprljate, bice frke -samo to da znate !!!!
Danas Bosnje ne perite dupe, moraju vam ciste biti ruke, jer kralj ima rukavice bijele, ako li ih rukom uprljate, bice frke- samo to da znate
Trebao je dovesti kraljevski klub Real Madrid da odigra prijateljsku utakmicu sa Velezeom pod Bijelim Brijegom da ova ceremonija jos vise dobije na popularnosti. Rezultat te utakmice bio bi u drugom planu :-)
da ce i njemu skandirat Messi, Messi
Nek povede cerku ako ima kakvu dobru
Mostarom se svi Bosnjaci kupe, idu ljubit Spanskom kralju ruke, time zele svoj grjeh da iskupe, sto su ljubil\' sultanovo dupe.