Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo da mozete one plastove sijena iz Vojkovića lakše prepaciti u Lukavicu? :D
Ojacajte vi postinu tako sto cete otvoriti koje radno mjesto i tako rasteretiti federalni dio od djikana koji riljaju kod nas za 200 marki.
Gospodine Doktore, uz svo duzno postovanje, smatram da vasa zapanjujuca opsesija sa "djikanima i 200 maraka" moze jedino racionalno da se objasni da ste upravo vi ti koji "rintate" za spomenutu kolicinu novca, i to verovatno upravo kod nekog "djikana". :)) Samo je malo cudno da ste upravo vi ti koji pokusavate da sprecite razlaz i kocite sopstveni "napredak" radi "djikana". U svakom slucaju, uskoro ce razlaz, pa ce ekonomski pokazatelji ispricati celu istinu.
Više od 200 marki, no to nije presudno za ovu kulturnu diskusiju.
Za slobodan i demokratski Unsko-Sanski Kanton...VISE AUTONOMIJE,MANJE SRAJ-BOSNE
Nek RS promjeni ime u Istočni entitet. Istočni Drvar, istočni Mostar, istocna Ilidža, istočno Sarajevo...
Postoje li istočni Hadžići i istočni Ilijaš?
Top lista nadrealista iz 90 godina. Boze ti sacuvaj Istocni Zapadni Juzni Sjeverni . Treba poceti zidati zid poput Berlinskog i to je to. Onda cemo cekati nekih 40 godina da ga srusimo i smijemo se sami sebi konam ovo uradi i zasto nam je ovo trebalo. Bolestan narod u BiH.
Sve to spojiš u jedno i opet poznavalac geografije kaže, odoh ja malo do Lukavice ...!!! Toliko o Istočno-Sjevero-Zapadnom Sarajevu . . . !!!
"...67 građana je izrazilo želju..." Eto ti kako mi svi živimo. Pa to je 4 sprata neke zgrade, dvi ulice u mahali, ali možda ima neki dupleks pa bi to bilo teško riješiti. Zajednica, jbg. Daj nam administracije i fotelja! Samo što više Istočnih teritorija. Ne znam pozadinu, ali ovo bi negdje i imalo smisla. Ustvari negdje ne bi ni došlo do ovoga...džaba sa raspisah. Send. Klikni sad kad već pametuješ.
Istocno Novo Sarajevo + Istocna Ilidza = Svi u Sarajevu u drzavnim institucijama..zna se gdje lova !
Đe ova vukoyebina... hhhhhhhhhhhh
Istočno.
neki sabirni centar krmadi hhhh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To sto imate trebate promjeniti u mjesnu zajednicu a ne opstinu
A opstina ce biti na najvisoj koti jer sudjikani tako naucili.
Istocno Sarajevo na jugu, hebem ti ovako uredzenje
ja odavno zovem taj dio juzno sarajevo...
Istok je u očima posmatrača.
A gdje je tu istočna čengić vila, i gdje je tu pečat? o.O
Haha, teheranke zgrade.