Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stidim se kad vidim šta struka dopušta i koliko svi padaju na zlatne kašike, dabogda vam prisjele!!! Žao mi je samo onih kolega koji ostaju i moraju saginjati glavu nad ovakvima, jer ne žele otići iz BIH. Dabogda vas sve pozatvarali jednog dana, svi koji srozavate zdravstvo i igrate se ovako. Seko, niko te ne poštuje, džaba ti sve na ovom svijetu, smiju ti se, a ti samo privatizuj!
S R P I ČEKIĆ će vam presuditi. Sigurno!
S R P I ČEKIĆ će vam presuditi. Sigurno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto mi se ovo Fahrin Avaz usutio? Prije koalicije,ova tema je bila svakodnevna.Fahroooooooooo......... Sta je sada? Ha frajeru? Sada je to ok,sada to podrzavas? SVI STE VI JEFTINE KURVE !!!
Ma UKC je bio Fahri kontra igra ako bi se neko previše razigrao sa okrivljenim Keljmendijem. A naročito zloglasne Čampare ! :))
Iskreno ja sam mislio kada se pricalo o spajanju da je rijec o papirologiji, a tek sada vidim da oni potpuno izmjestaju opremu i osoblje na DIP. Znaci zgrada sa atraktivnom lokacijom se prodaje, ne mogu da vjerujem. SDA paraziti su najgori, gade mi se vise od Karadzica i Milosevica, ovi su ti otvoreni neprijatelji, a dzamijski pacovi pod krinkom patriotizma i vjere razgradise sve kao termiti.
...Priča sa bezbroj upitnika....,, Boga mi meni ova priča nema niti jedan upitnik. Ovu zgradu će kupiti neki Turčin ili Arapin a novac će se podijeliti na ravne časti kao i do sada. Šta ovdje nije jasno, Tito i narod pravio 50 godina, evo za 20 godina ove demokrate još uvijek nisu uspjeli sve da rasture, Iza Tita SVE ostalo iza demokrata također ostaje SVE bijedno, pokradeno, poharano. Tito nije imao ni garsonjeru na svoje ime, uskoro BiH ne će imati ništa na ime BiH države.
ne bih se iznenadio da ovi uvedu eutanaziju u sklopu racionalizacije. jeftiniji je ukop,nego peglanje sa lijekovima,liječenjem.....
U po UKC frke Farisu G. SUljo Tihić Tihi predložio da ga kao predsjedničkog kandidata stranačka mašinerija izgura za Predsjednika BiH mjesto Bakira. Hem ljekar, hem humanista, hadžija i hafiz, u sebi spojio ISUSA i Muhameda. Iiii ?? ODBIO PONUDU ! ZAšto ba kad mu je samo to falilo u kruni uspjeha. Pa imao dvije hanume, BiH bi jednina na svijetu imala predsjednika sa dvije prve dame. A cijelo predsjedništvo BiH ČETIRI !! :))))
Ljudi moji prvo trebate otići u Opću bolnicu pa vidjeti kako tamo sve štima, pa onda tako smouvjereno komentarisati. I pred Sekin dolazak u bolnicu je isto bila ovakva frka, a može pričati šta ko hoće, žena je napravila čudo. I nemojte zaboraviti da je Klinički centar pred potpunim raspadom, to je nešto što se tiče svih nas, a ne treba podlijegati dnevno-političkim interesima i huškanju, ova žena je vrijedna i ambiciozna i sigurno može napraviti nešto što će koristiti svima. A
@g.Naprdjivach - vodi nam ona i kadrovsku, a time i državnu politiku. Sve se završi na minderu - na Poljinama!
Faris Gavrankapetanović primio 700 nepotrebnih pomoćnih radnika. Time je umjesto dobitka napravio 3 miliona godišnjih gubitaka. Pare od primljenog mita odnio u DUBAI na račun ! Inače Faris je poznat što je magistrirao i doktorirao iste godine, a naredne otiša na Hadž sa Alijom i postao AKADEMIK NAUKA BIH ! Kakav stručnjak !! Isti mu lopov i brat isto tako zaposlen na istoj ustabnovi !! Poslije se FAris kao hadžija žegao sa maloljetnicama po DUbai. Poserem mu se na takav hadž !!
al sto mozes srati majko moja
U ime svih pacijenata zahtijevamo da se hafiz hadžija Faris humanista u bijelom, ne hapsi u fantomkama ! TO ga asocira kad su oni u crnim kožnim mantilima hapsili njegovoga babu ! Koji je za razliku od Farisa zaista bio NEVIN ! DOsta je toga bilo. SADA DEMOKRATIJA VLADA. Ipak iza njega bi ostale dvije prestravljene hanume što zaista nije islamski !
Jedina racionalizacija je da se neboder i ostatak zgrade proda UZ ZABRANU DOZIĐIVANJA nekom za 100 miliona da bi se kanton riješio duga. Al taj dug se ne smije HALALITI, nego prije prodaje državne bolnice ispitati ko je napravio dug i uvesti PRIMJENA zakona o porijeklu imovine. Pa se više neće kurčiti ovuda kojekakvi partijski tajknuni NEGO FINANCIJSKI INSPEKTORI ! NEma više tajkuna koji je NULU uplatio PDVa ! MAnje od penzionera ! E ako penzioner ne može kupit ovakvu bolnicu e neće ni takav !
Samo ne zaboravite da ova priča nije bila moguća dok nije Smradoncic ušao u vlast.
PA vezuju nešto FAhru sa ovim kao neki izborni plijen, al ne znam. Eto vidjećemo ! Ipak je on provalio nestanak podataka iz bae UKC a što su ga INTERESOVALI PODACI O NJEGOVOM HAJD SAD ZNAJ. KAžu da su završili u beogradu. Naime ugovor sklopljen sa zagrebom preko beograda, da ne bi neka domaća informatička firma dobila posao. A bogami i uvid u podatke !!
@kuga- Kada su šćepini zapalili federalnu vladu takođe su nestala vrlo važna dokumenta!
Zagreb I'm a 5 I'll 6 bionics na 800000 stanovnika, a oni su u EU; tako da ta priča o obavezi integracije ne pije vode. Jedna funkcionalna, organizovana bolnica će se na ovaj način uništiti, na štetu pacijenata Kantona.
Vjerujm u sv prevare o kojima se piše a tiču s SDA stranke. Stidim se svakog običnog građanina koji da glas SDA stranci od koje običan čovek ima samo prevaru i laž. Moguće i da Ganić dobije zgrade Opšte bolnice, pa u novinama je pisalo da je i viletina u kojoj stanuju Ganići kupljena za samo 11.500 KM a i taj novac je dala država. Blago snalažljivima, ni za šta se basnoslovno obobatiše a sve pod parodom tzv. patriotizma i tobože vjernici Muslimani a većih prevaranata svijet ne pamti.
Lopovi kakvee svijet ne pamti. Vlada muti, laže, vara, krad, gore vlad nema na zemaljskoj kugli i nikada je nij bilo. Ganić, apsolutno vjerujem u ovu otimačinu, pa zna se na koji način je i vila u kojoj žive Ganići dobijeena, ja lično čitala u tadašnjim novinama da je ona viletina kupljena za 11,500 KM a i tu sumu je platila država pa mi nij čudo za zgrabi i ove zgrad Opšte bolnice. Gadim se svih onih koji daju glas SDA, od ove stranke običan narod ima samo prevaru i laž! Dičit se lopovlucima
S obzirom da reformu vode Seka i Veda osim propasti sve je iznenađenje
...jel ovo ušla sipa u klixu i uhapsila komentare?