Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja Ne zelim biti rob u EU, pogledajte sta se desava Grcima.
Civilizirana EU, a BiH nije? Je li to ona, civilizacija, gdje je Geert Wilders pojam za demokratiju i slobodu govora? Mozda, ipak je to ona EU, gdje Nicolas Sarkozy protjeruje Rome iz svoje drzave? Da nije slucajno ona zajednica gdje se Silvio Berlusconi ne smije osuditi za korupciju i zloupotrebu polozaja? Molim te, bosanac, prosvjetli me kako su oni civilizirani a mi, Bosanci, nismo?
Boš.njaci čuvajte se ovih \"izaslanika\" !!!!!!!!!
@BOSANAC U PRAVU SI STO KAZES ALI MI CEMO ZAVEST REDA I KOD VAS AKO BOG DA ZIIG HEILL
Nikad!!! Bosna sa svojim primitivizmom nema mjesto u jednoj civilizovanoj zajednici kao sto je EU!!
Pogledaj i ti slike masakriranih ljudi sto su pocinili monstrumi sa 49% BiH pa ujedno potrazi da se i njima ukinu vize idiote...
Saljite slike masakriranih pasa iz Hadzica na adrese evropskih udruzenja za zastitu zivotinja da citav svijet vidi kakvi monstrumi zive na 24 posto BiH. Apelujmo na svijet da im ponovo uvedu vize!!!!
mi bismo trebali da sledimo Svajcarsku, jer smo po mnogo cemu slicni sa nj. ergo, ako Svajcarska nije u EU - onda ne vidim zasto bismo trebali mi da budemo. mozda jednoga dana, kada i Svajcarska bude delom EU-a. :)
kako vise ne shvatate mi, Bosanci, ne zelimo u EU, ne zelimo novo ropstvo!
i HRVATSKA kao 28.članica.
pardon realno*
za realistu da ti kazem nesto real m.a..mu sam ti analno dobro sklapas stihove ne do B--og nikome!!!!
Evropljanin jezik plazi, vice Bosni-hajd ulazi, hajd ulazi Bosno bona, da te j.e.b.e.m bez k.u.r.t.o.n.a, zapamtices ko je Svabo, hebo li te Turcin babo. Mislis nama prkositi, a za Turskom suze liti. Docicete milom silom, i biti pod Karlom Bilom.
e mi vas ne vidimo kao 28 clanica EU
BiH mora u EU Europa se dijeli ponovo na istocni i zapadni pakt samo sto je ovog puta zapadni malo veci.