Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolja klinika za vaskularnu hirurgiju je banjalučka na čelu sa dr.milankom maksićem,koji radi najkomplikovanije operacije na abdominalnoj aorti
najbolja klinika na svijetu a kamo li u BiH.Pisem sa punim pravom jer sam se u to uvjerila a ovaj gosp sijamija laze i govori bez argumenata pa ova konstatacija je krajnji produkt te negativnosti Postovani, ja se ponosim prof.drE.Solakovicem i hvala mu za sve sto je ucinio za mene i za sve pacijente na Klinici. Spostovanjem, anonimna
žao mi je da cujem o ishodu lijecenja vaseg oca ali zasto na sudu ne potrazite pravdu i ne dokazate svoje navode, do tada sve to ostaje spekulacija, neko je ovdje definitivno dezinformisan ili vi sa uzrokom smrti vaseg oca ili javnost sa kvalitetom ljekara ove kuće. Pitanje je koliko su opasne operacije koje se izvode na krvnim sudovima i koliko pacijenata umire na takvim klinikama???
Vi ste klaonica za ubijanje.Kod vas rade životinje i mesari,uopšte niste to kakvim se predstavljate.Moj oca ste vi ubili za samo 7 dana.Otišao je kod vas potpuno zdrav čovijek,a za sedam dana poslije vaše operacije koja nije vijerovatno bila i neophodna,a na vaše insistiranje i preporuku da če operacija uspiješno da se obavi on je završio smrtnim ishodom,samo nekoliko dana poslije operacije.Ono što mene navodi da vam pišem sa posebnim gađenjem jeste i to da je moj otac,prilikom kontrole kod VAS čekao ležeći na stolici u hodniku,gdje je jaukao od bolova,a gdje ste prolazili i vi i svi ti navedi doktori,a da pri tom niko nije obraćao pažnju na njega.Tek nakon nekoliko sati ćekanja isti je ušao na kontrolu kod nekakvog Dragana i nekakve arogantne sestre i zadržao se 5 minuta,gdje je ustanovljeno da se isti veoma dobro osijeća.Poslije te vaše uspiješne operacije i te rutinske kontrole moj otac je preminuo za sedam dana.E svaka vam čast moji doktori pa se imate ćime ponositi.Vi niste zaslužili ni da budete u ulozi čistača na tom vašem odijelu,a mislim da je mrtvaćnica u Sarajevu puna vaših dijela.SRAM VAS BILO USPIJEŠNI STRUĆNJACI.