Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Formirati komisiju za utvrdjivanje nacionalne zastupljenosti u MUP-u manjeg entiteta
1 % Bošnjaka radi u svim institucijama r genocidne, a ovamo traže sva prava, radna mjesta. Bošno dođi pameti!!
U Tuzli radi preko 50 rumunjskih stočara, tj. vlaha u Upravi za indirektno oporezivanje u Tuzli, dovlači ih svaki dan autobus iz Beljine. A Bošnjak u PC entitetu može dobiti samo pendrek preko leđa. HOĆEMO DA NABIJEMO NOGOM SVE VLAHE KOJI RADE U FEDERACIJI AKO NEMA RECIPROČAN BROJ BOŠNJAKA KOJI RADE U PCwc entitetu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeli zakonito da hodaš slobodno i negiraš državu? Pa eto prohodaj do zgrade i nemaš se čega bojati? :D
Ne psujem ali sad bih sve po spisku. Dajem godinama za RTV taksu i citam cirilicu, nema utakmica reprezentacije BiH, nema nista drzavno niko u RS ne gleda ovo sranje od TV-a niti olaca taksu i jos hoce neke revizije. Sta ste nam dozvolili da li vidite
Još će nas i po kućama ispitivati komisije SNSDa
Koliko Bošnjaka radi na tv rs ??
Za početak Sanjice zatraži od RTRS-a da plati dug po zadržanoj pretplati od stanovnistva u iznosu od 90 MILIONA maraka. Pa nakon toga šupljiraj o praznicima i crtanim filmovima.
formirati komisiju koja ce utvrditi koji drzavni parlamentarci ne placaju BHT pa onda dalje.
SDA zatražila formiranje istražne komisije koja bi trebala ispitati stanje u Rtrs _e
utvrditi da li zaposleni u drzavnim institucija odrazavaju nacionalnu strukturu stanovnistva BiH . Ovo ako prođe neka se SDA i SDP i DF nose u lijepu pm
Samo granica na Vracama i pasos pri prelasku
A ko je ova ????
Dobićete ku4činu, genocidaši.
Vidi ove”Bogohuljke”
Nosite se u kuracz ba naša televizija je ovo radićemo šta nam je ćejf
Koja te urac napraviti takvu....
ma ugasit i bht i ftv svakako to vise i ne gledaa a pare ubiru
Kakva si ruzna koda te rodila dusanka majkic😂😂