Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- za novu dimenziju Banja Luke KAko ne dolazi u obir ona nedavno spomenuta DAVUTOGLUOVA prilikom otvaranja Ferhadije, onda sigurno ona neki dan spomenuta - MMFova ! :)
Selam alejkum braci i sestrama.Jesmo li na klixu vecina ili nismo.Jesmo li za pravdu ili nismo.Jesmo li teroristi ili nismo.Jesmo li muslimani ili nismo.Jesmo li ponosni Bosnjaci ili nismo.Velikim Bogom se kunemo da robovi biti necemo.Sto nas vise tlacite mi smo sve jaci i jaci.Pravite djecu braco moja i muslimanska imena prava dajite.I krv svoju za Bosnu moju.Mi znamo istinu i bice zapisana do sudnjeg dana.
traže te u pozorištu.
@uzgajivac hoce li me ubiti ko i ovog u njemackoj ako odem u pozoriste,bio u bjekstvu trcao pa mu pucali u ledja.Mogli su ga uhvatiti pa da nam kaze ko ga je poslao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uhljebi se ovaj crnogorac. Skontao sto da ja rusim dodika neka ga drugi sruse pa cu ja sjesti. E jest za vas crnogorce ona da tesko nista radit necete. Sreca da kad lamfate imate lezeci polozaj spreman. A baljalucani da ne kazem srbi ce u zaru slaviti izbore koji ce im donije ama bas nista. Sad ce nakon 10 Godina snsd ovi iz snsd pokrenuti razvoj banjaluke. Hajde neka barem zapisu crtu da znaju sta je od danas obecano a sta uradjeno