Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SNSD ostaje na fonu KARADZICEVOG PROGRAMA.
Jeste se usrali, napustili vas svi i sad vam nema povratka vec samo djaba trabunjate. Grlice jedne, svi vi cete u tvorza, pa tamo osnujte Radio Sarajevo, a doslo je vise vrijeme da nacionalizsti odu u zaborav. Sudi se Rasi i kad se donese presuda ode i RS - genocidna tvorevina i vladajuce mafije. Zivjela Bosna i Hercegovina!!!
Staklena mumijo providan si! BOSNA4EVER!
PUJI KUJAC,PUJI KUJAC PEDOFILKO MAJI IDE RASO,IDE RASO KAO KUJAC MALI,ZANJIM SESO, ZANJIM SESO KAJE CVJSTO PJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!