Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj tužitelju Romano,nisi ni svjestan šta si samo pokrenuo sa ovom odlukom.Poslao si BiH nekoliko cm bliže grobu.
Obustava postupka nije presud,presuda nije izvrsenje dokle god se dozvojlava zalba,osudjenik nije krivac dokle god se zvanicno ne presudi bez prava zalbe,nakaradni obustavci postupka su stetni za optuzene,nakaradne presude olaksavaju analizirati pravilnu odluku sudstva,tako da u ovome mome textu pogleda svako sebe, ovo bi bilo za komentariste a pravnici to znaju.
Krenimo SKUPA s,ISTIm namjerama,Ciljem Voljom i Istinskom ZELjOM, na RESAVANjE Gorecih problema NARODA kako bi bilo dobro i za celu teritoriju BiH-e !!!
@Tambura,jesi li cuo za Jasenovac,Kozaru,Loru,Silos?Za Macvu 1914.Znas lii da je 1918 osnovana kraljevina SHS?Mrznjom se hranis nesrecni covece,nemas pojma o zivotu.Da,Beograd 1941,Kragujevac 1942.Nato 1999.Neko ce nama da prica o zlocinima.A Kosovo marty2004?
HEBBO VAM SERBSKI KRVOLOCNI PAS MAMICU KRVOLOCNU AGRESORSKU I PRIMITIVNU...!!! TERORISALI STE PRIJE DOBROVOLJACKE GRADJANE SARAJEVA, UBBIJALI IH NA SVAKI MOGUC NACIN, I POSLIJE TOGA 4 GODINE DRZALI U SERBSKOJ OPSADI DIVLJAKA-ZLOCINACA-KRVOLOKA SERBSKIH MONSTRUMA I SERBSKIH VAMPIRA ZELJNIH KRVI GRAD I GRADJANE SARAJEVA...!!! NASTAVLJATE SERBSKU RETORIKU TERORISANJA I LAZI, LAZNIH OPTUZBI I AGRESIJE...!!! VI SERBI NISTE LJUDI, VI STE JEDNE ZVJERI IZASLE IZ UTROBE VLADIKE DRAKULE, ZATO VAM SE I VASI GLAVNI POPOVI SMRTI I TERORE NAZIVAJU KO \"ON\" VLADIKA-DRAKULA...!!! MJESTO DA POGNUTE GLAVE KOLEKTIVNOG SERBSKOG SRAMA-ZLA I TERORE SVAKODNEVNO TRAZITE OPROSTAJ VASIM ZRTVAMA VI NASTAVLJATE AGRESIJU I TERORU NAD VASIM JUCERASNJIM ZRTVAMA-GRADJANIMA DRZAVE i DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI...!!! SERB===KILLER...!!!
Dabogda ti djeca spavala kao muslimani u Srebrenici:::
Kakvi su Srbalji bili na Vozucoj 95,Ko bez glave ohahahoohahaaahohoho
PITANJE: Kako spavaju muslimani u Srebrenici ? ODGOVOR: K\'o zaklani ! Hahahahahah...cuj k\'o zaklani....ahahahahaha
Sta vise Se.. neka so odvoji da vidimo kako,sta stalno nesta prieti,zasto ga vise iko slusa,ako hoce da ide nek ide,ono sto ce biti sutra neka bude danas!!!!!!!
http://www.scribd.com/djurovicshone/d/21721558-Murat-Sabanovic-progovorio \"Uradio bi sve što Alija zatraži Da mu je neko 1990. godine rekao, priseća se Murat, da svog sina Bajazita da AlijiIzetbegoviću, kaže - uradio bito. Uradio bi sve što mu Alija zatraži, priznaje da je bio kaoomađijan.- Alija mi je izgledao kao jedini čovjek koji brine o interesima Bošnjaka, kao čovjek kojiće nas zaštititi i pomoći da se organizujemo u slučaju rata. Šta se poslije desilo, ja neznam, nemamo pola zemlje. Desila se izdaja. U Višegradu sam imao četiri radnje, danasnemam nijednu. Danas je moj rahmetli otac Šaban Šabanović pokršten. Pokršten je uz pomoć politike SDA\".
\"E moj tužitelju Romano,nisi ni svjestan šta si samo pokrenuo sa ovom odlukom.Poslao si BiH nekoliko cm bliže grobu.\" Ne da nije svjestan, nego je apsolutno svjestan i iza ovakve odluke stoji dobro iskalkulisana namjera. Dijete se igra sa sibicama, a redukcija vode je na snazi.
Ova odluka je poruka. I to losa poruka. Poruka stranaca ovoj zemlji. Po obicaju takve se odluke vrate da ugrizu za zicugu u najbore vrijeme.
Ne smiju nista ucinit jer im sve diktiraju Amerikanci
ne sastaju se mile i ovaj druga spodoba iz zala prema zrtvama, vec da dogovore novu pljacku svog srpskog naroda ;)
ako vam je ganic toliko bitan da zbog njeg zrtvujete drzavu, onda nema problma, zrtvovacemo drzavu
Nema slobode bez jos jednom motike,ovo nece moci dugo....