Moguć dogovor u Mostaru?
0
SNSD i SDS nastavljaju saradnju na nivou BiH
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da kažem, ovim g.o.v.n.i.m.a što loše pričaju protiv bosanaca.Mi smo jedan plemenit i nadaren narod, bolji od svih naših kritičara i zato što oni to znaju onda pišu takve nebuloze.Živjela BiH-smrt protivnicima !!!!!
SNSD i SDS nastavljaju saradnju na razgradnji nase domovine BiH.Tu je sva istina u ovoj vijesti. Bosnjak pamet u glavu i halatku podmazuj.
samo ti lepo spavaj
većeg papka od dodika nema po njemu sve med i mlijeko a zadužuje pet generacija koje se nisu još rodile kako taj jadni narod ne progleda svojim a ne njegovim očima da ih vodi u propast do nove godine neće imati ni za plate ni penzije a \"gradi\" aerodrome kome i kako sa kinom ha ha ha baš će da mu daju pare za ni za šta
Trazili zlatne kasike, seperatisti..... zivjela Socijalisticka Jugoslavija, smrt Nacionalnim Socijalistima!!!!! :D
svaki Bosanac je seperatist i izdajnik? :D
svaki sarajlija je bandit, treba snajperisati sarajevo.
i dodik ima platformu, drama djecemi.