Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je haris uradio? osim što se prepirao s dodom da dobije hotelju, a kad su je dobili i jedan i drugi, zemlju unazadili za 20 godina. đ.ub.radi p.o.gana
@sbih Bio je i Haris Silajdžić, 20 godina na vlasti, pa sve što je uradio je prodaja Energoinvesta za jednu KM... Vrijeme je za NOVE ljude, i ne, ne mislim na Radončića..
I naravno Hifa ima ugovor sa svim drzavnim institucijama da sipaju gorivo kod nje,provjerite sve institucije gdje je ili bila je SDA imaju ugovor sa Hifom
. ,
..
usput ne kaže se INOGURACIJU nego INAUGURACIJU
ETO T I H I C , L A G U M DŽ I J A i K O M Š I Ć NISU
NAPRAVITI A N K E T U DA SE ZNA TAKODJE S KOJIM DRZAVNIM PARAMA JE NIKOLA SPIRIC VODIO SVOGA SINA I OSTALE KOJI SU BILI S NJIM NA INOGURACIJU SVJETSKE IZLOZBE U SANGAJU !!! P O D HITNO !!! On je vodio cijelu delegaciju iz genocidne tvorevine i svoju familiju sto ppodrazumjeva i hotele i sve ostalo ZA DRZAVNIM PARAMA RBIH-e !!! Z U C N I T E NOVINARI O TOME !!!
TRAŽILI STE LIJANOVIĆE DOBILI STE LIJANOVIĆE MISLILI STE PODVALITI HRVATSKOME NARODU SAD PUŠITE KI-TU OD JERKE LIJANOVIĆA ILI ŠTO BI NAŠ NAROD REKAO: TKO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU UPADA.
@prijatelj ti je kažeš tijelom branio Žuč, a šta si ti radio ? bio samo Slučajni Prolaznik kao i tvoj vođa ?? ________________________ Srami se svoje recenice. Ja sam ostao ziv, nekim slucajem, a volio bih da sam ostao sa njim na Zuci, da ne gledam kako se novac daje pjevacima i pjevacicama, a uzima se od borackih porodica i porodica pogodnulih boraca i sehidskih porodica. Jade jadni, moj vodja je A*ll *ah dz.s. a tvoja vodilja je ocigledno samo primitivizam i seljastvo.
picajzla ima vise karaktera od harija
Imao je priliku i Haris i debelo je iskoristio da napuni svoje dzepove,izgleda da je napunio i tvoje cim tako kenjas ;)
Bosancerosa nije bilo zadnjih dana,jer mu duguju ljudi neke pare,pa nece covjek raditi dzaba,visiti na portalu i prosipati suplje price.Ocigledno je da mu zaostala plata legla pa sad pocinje sa poslom,mora ovako zaradit dnevnicu kad skolu nije zavrsio.hahahahah
Ma hajde ti ak 47..sta ste vi ..ni dupe ne perete nakon sto nuzdu obavite..pa smrdite na metar od sebe, a eto nek ste nas prosictili, bolje bi bilo da ste sebe ocistili
hahaha, ti si zbunjen malo malisa...ti protagonisti qaranja 500 godina su turci (to si u pravu), i vi - b@lijanderi! procistili smo vas malo 90ih, ali 500 godina nije nmalo kao sto kazes...nema veze, vazno je da je bilo zabavno :-)))
Hari Varesanovic SDA!888888=) Idem spaliti sve njegove kasete \'bo ga Alija IZmetbegov
Gdje se mogu pogledati imena firmi udjelitelja SDA-u i Tihiću Klempi?