Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve probleme treba da riješe 3 ravnopravna naroda u BiH i to dogovorom i kompromisom, to je stav EU i morate se toga pridržavati. Dodig i Čović su legitimni predstavnici svojih naroda i to mora svakome da bude jasno.
Pokazao je i SDP kako se bori protiv korupcije, još \"transparentnije\" :D
Bravo Dragane, bravo Mile! Samo se borite protiv politike bivše Jugoslavije! Držte se jer prošlo je vrijeme jednoumlja! Juga je propala pa će propast i BiH ako bahlije ovako nastave!
hahaha, jbt koji smrdi na ovom portalu, ima ih bar duplo vise nego bosanaca, stigao internet i u sume :O
Volim i zelim Nadinu \"crnokosu\" iz Doboja. Njen zemunac:)
TAMO SU KRAĐE NAJŽEŠĆE I NAROD NE SMIJE ZUCNUTI SAMO TAKO GOSPODO POLITIČARI.
...Da ovaj sud radi pravedno vjerovatno bi i nekog lidera iz SDA, SDP i SBiH-a malo istražilo tužiteljstvo... Nemojte mi samo reći da oni nisu korumpirani, da ne grcaju u kriminalu do guše... ili neka sud sudi svima isto ili ukinuti institucije koje sude samo politički nepodobnima !!! Trenutno je dobar samo Sarajevskim političkim elitama...
@koks a-haaaa ... :))))
LAŽOVČINE
Lagimdzija je mozda rekao da treba oformiti Vrhovni sud BiH, pa tek onda ukinuti Sud BiH. A vi koji ne znate koje su prednosti Vrhovnog suda, u odnosu na ovaj Sud koji sad postoji na nivou drzave bolje je da ne komentarisete.
Ko prica uopste o ukidanju nacije ja govorim o 3 ravnopravna naroda
nije, on je urednik foruma
i lagumdžija je rekao da ne želi državni sud je li i on negativac
Drugo poluvrijeme ! Drugo poluvrijeme !...
hrvati i srbi nemaju mjesta u BIH. Mrš odavde.
Džabe vam je žugati...situacija se u BiH mijenja...b-a-l-i-j-e se prepaleeeee