Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi vode i svi pobjeđuju :D:D:D
Presudiće im CIK Bosne i Hercegovine!
Grubisa, ja sam iz RS-a i imam m:tel adsl i imao sam jucer net... tako da nije sigurno u cijelom RS-u.
Bosna je JEDINA drzava na svijetu u kojoj ima vise birackih listica nego stanovnistva :-) A Mile ce prebrojavati glasice tak dugo dok god ne bude izasao kao pobjednik... Bosanski narod je izabrao vladu kakvu i zasluzuje !!!!!
Ko god izgubi proglasice izbornu kradju onog drugog, srace o nevazecim listicima namjestaljkama, manipulacijama itd... uglavnom trazice ponistenje izbora
Gubi Cvija nisu računali na Bošnjačke glasove
Trans gender Željko Cvijanović!
Cvijanovicka -muska zena ,bolje joj je bilo da je otisla negdje u Bordel da se zaposli i da zaradzuje za zivot ...!
Ovaj Dodik je klasicni salabajzer koji veze nema ni o cemu sem pjevanja po satorima.Izlaziti onako i proglasavati pobjedu ne rade ni djeca u vrticu a kamoli neki iole ozbiljniji politicar.Pogotovo sa brojkama u Banja Luci,tako ispade po ovim njegovima ciframa da je u B.L. glasalo 15.000 ljudi vise nego sto je na spiskovima.Mislim glupan klasicni.
Sve će se znati u 14.00 sati,do tada samo nagađanja
EXTRA KOMBINACIJA IMAĆE ŠTA DA ŽEGAJU BAKIR I DRAGAN BIĆE GRUPNJAK
Nije mi jasno sto Bosnjaci navijaju za Mladena Ivanica..Sta vi imate od toga?
Nemamo nista, osim zadovoljstva da ce te onog mamlaza u ćuzu poslati ;), koliko god nas koči, srpski narod je zakočio puno više. Nakrao je on i njegovi ahbabi da vas je unazadio jos 200 godina ;)
Ove male razlikice su idealna podloga da Dodo nastima rezultate u svoju korist. Mora da se sale oni koji misle da ce lako pustiti pobjedu za dlaku. Pa to je Dodik!
ponovo 4 godine hardcora u 4K rezoluciji sa obadvije strane..