Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
245,87 KM po stablu e svaka Vam cast Vi bas znate kenjati pa je li to vi uvozite neka pozlacena stabla ili kakva vec majka mu stara da treba 246KM po stablu da li ga Ku.... sadite pa da je toliko para ...ja lopova, da ste na vrijeme reagovali nebi toliko stabala bilo slomljeno i unisteno nego ni do dana danasnjeg niste pokupili grane koje su popucale e vec ste izracunali koliko cete uzeti para ...ja lopova majko draga vi izgleda navijate da bude kakva vremenska nepogoda da se malo oparite ...
ko izbroja, tacno u bocu. nisu garant ubrojali ove 2 tresnje i lipu ispred moje nzgrade :P mogli su zaokruzit na 3000 stabala, i milion maraka za obnovu, sta ce im neparni brojevi.
zasaditi vutru po cijelom rajvosa !
što se nabacuje posao, valja provrtiti milione