Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman da nam svima olaksa a pogotovo postacima
a pogotovo poljoprivrednicima
@MinayashiNakitu Na to nisam mislio :(((
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
molba za BHT: zavarte tu antenu !!!!!!!!!!
koliko imaju para, mogu jedino sekundarnim probat.
A kad je nevrijeme u drugim manje poznatim gradovima ni rijeci o tome.Ti manje poznati gradovi nisu gradovi, ili tamo ne zive ljudi?
Klima se drastično mijenja i to je sada već svima jasno. Šta će biti za par godina....neka nam je Bog na pomoći.
Kad su Banja Luka i Beograd bili pogodjeni gradom to je bila kazna od Alaha zato sto su Srbi zli. Kad pogodi Sarajevo to je nagrada od Alaha jer su Bosnjaci dobri i poste. Vjerska zatucanosti-najgora bolesti :)
Ne serem ja, evo ti komentara u kojima ljudi mrtvi ozbiljni pisu kako je ovo nagrada od Alaha , da se malo osvjezite jer postite. Godina je 2016. :) jos samo fali lomaca da se spaljuju nevjernici? :)
@Erik zalud trosis energiju. Strasno je sta je komunizam uradio od nasih ljudi. Muslimanima smeta sve sto je islamsko pa cak izruguju one kojima je srce puno din imana. Na zalost jer jednog dana ce biti pitani za svoja djela.
Neka kise nek malo ove basce dahnu
Karma is a bitch. Neki dan kolektivno radovanje kad je Beograd bio pogodjen gradom, i vidis sad. Sto ne zelis sebi ne pozeli ni drugome ;)
da li je već sigurno za izaći vani? čini mi se da je grmljavina prošla, al' nisam sigurna.... da me ne zakači gdje usput...
@katoni pa, nije baš bila kišica ;) grad/kiša/vjetar mi oborio paradajz i pored toga što je svezan!
gledaj ovog kretena sa autobusom, pa uspori malo kljusino seljacka
Allah ih kažnjava jer su navijali protiv Hrvatske.
Dzaba sve gamad ne mice iz Sarajeva.
'fala dragom džhelehhanumuu da su austro-ugari svojevremeno odradili sve glavne vodotokove kroz grad kako treba, inače da je to turaka sada bi sarajhlijice obavezno ispored kuća imali parkirane sandoline, a u autima imali obvezatne plastične šlaufove!
Ja imam gumeni šlauf od FAP-a i rezervni od traktora.
kako to da se desi u Sarajevu da bude blokada a nedavno kada je se desilo u ljepoticu Bosne u Zenici ismijavali ste se papci Focanski.......
Oklen li si samo ti šljego? Nisu ni tvoji odavle. He he.
Svabe vode 3: 0
@Klixan Trebali bi...
grad je dobro pokucao na prozor.... ne smijem jos pogledati kakva je situacija u basti :/
@SerbianMafia kako si ti fiiiiiiiiiin... blagoš meni
necete je8at
neka malo kiše sta vam smeta bit ce vremena za sunce, tek ljeto počelo
Dovota za 😴😴😴... ... a i https://youtu.be/BV6_DbrEgTw
https://www.youtube.com/watch?v=uDJWXKFMY34
...ja cu po cwom stalom doblom obicaju mawo da MWAUUUUUUUUUUUUUUUUUU, pa mawo da KWAKKKKKKKKKKKKKKKKKK i onda mawo da PINGWIJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...iii... :)) :-* :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)