Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar ti video brate , 2.34 sekunde :D , da nisi mikrovalnom snimo ?
kažu pado grad veličine volovih muda, paradajza
golf 2 dobi džaba pranje šasije
mene zanima , ko je Elvis s bandere :S
Allahu zašto, zašto?
Kako li je prošla Paulownia :(((((
bog tuče po maglaju i ne popušta
Bog zna najbolje.
poslale sarajlije kišu da sprijece blamazu zelje, al uzalud :-P
I dodje 'onaj' i kaze...nema govora o glob. zagrijavanju planete i klim. promjenama. Hoce dokaze. Zar 35000 mrtvih, od cega 15000 samo u Francuskoj u ljeto 2003, tropske oluje gdje ih nikad prije nije bilo, nestajanje lednika na Arktiku, nevrijeme sve cesce i zesce, rekordi se ruse,...zar to nisu dokazi? Takvi ocekuju od zene da im se skine gola i povede ih za_ruku, da bi imali DOKAZ da kod zene imaju sansi. Treba li da pacijent podlegne, da bi doktori zakljucili da je covjek nije bio dobro??
o maglaju ti si baš nešto bogu skrivio
samo neke pizdarije sa ovim gradom
to je zanimljivo, al Bog najbolje zna šta je u pitanju .mi moramo pokušat da dokučimo uz pomoć Kur'ana šta se htjelo ovim , u čemu grješimo, da bismo doznali uzroke i postupili po Kur'anu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sklanjaj limuzine dijasporo! Kredit jos nije vracen.
bezi bezi kiso od mene.. ....
@mirrorce I ovde ludnica...dodje mi da kresnem kamin sto se atmosfere tice.. al temperatura neda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...jel grad ili tuča?