Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovi kako su krenuli raspast će se u još jedan HDZ...
Raguž, nemoj nas razočarat!
Bravo Martine, rasčisti gužvu kada nije prekasno! Dvolizaca je bilo previše oko tebe. A sad još da pobjedite lopove među vama! Sretno!
Ja sma vidio po onim istupima LJubića i Čovića nakon izbora da su to postale praktično identične stranke s istim ciljevima i programima,a poznato je kako je HDZ vodio politiku ovih 20g..Najbolje vidimo na skorašnjem primjeru ALuminija gdje Federalna Vlada nema nikakvog uticaja iako ima udio u vlasništvu krčmilo se kako su htjeli,a sad se trazi pomoć od Federalne Vlade..Kad treba nešto da se usvoji kao što je Sejdić-FInci onda ne može ne da Čović hoće treći nadam se da će Raguž biti demokratičniji ja kao Bošnjak bi prije za njega glasao nego za Željka Komšića..
Nisam siguran od kojih mi se vise stomak okreće,od balija,hrvatica ili Srba!?
Dragan Čović je dosad držao devedestku "kao kućnog ljubimca" ,preko onog ćele Raguža, Merdže,te Damira i Bože Ljubića.
Nadam se Raguz da ce shvatiti da su ti blizi bosnjaci iz federacije nego oni iz Rs koji su vas protjerali zajedno sa bosnjacima
Nema tu blizi dalji kad je vlast i interesi naroda u pitanju... Dajte im treci i postacete najbolji drugari preko noci
Bošnjaci - katolici se spravom grupišu u formiranju istinske - liberalne partije u kojoj neće DRAGAN HACIJENDA moći imati uticaja u srozavanju jednog Bošnjačkog naroda. P.S. Oni za sebe vole reči da su muhadžiri, doseljenici sa prodtora IRANA.
Hvala Bogu početak raspada fašističkog HDZ 1990.
Ovaj Raguz ko Fahro nece ni sa kim a hoce sa svakim,ali opet je bolji od onog Fasiste Covica
Zab.t im neka se svadjaju sve su to lopovi.
Bošnjački trojanski konj Martin Raguž nastavlja da poturčuje stranku...
Aha, je li to onaj sto je Bosnjake trpao u Dretelj zajedno sa Prlicem zvanim "Wall Street Journal ispod pazuha"? Skutor je skutor, ma koje nijanse bio i on Bosnjacima nije nista, kao ni Covic.
Dovoljno je vidjeti da je ova ružna Raguževa faca češće na Federalnoj nego Lagumdžijina da se skonta kako je bitan bošnjacima kao novi trojanski konj...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka cast Bosnjaci katolici tako treba..
Još da se čitava bosna vrati na bošnjačke katoličke staze, gdje bi vam kraj bio ;)
Jos da se svi horvati vrate u plemena na Karpate, Ljepota :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo su sve frakcijske borbe jednog te istog HDZ-a. Jebi ih sve.
kmeeeeeeeeeeeeeee raspad u okupatorskim hdzovima kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee