Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ti je borba za fotelje, a narod glupi misli da ce sve svoje probleme rijesiti ako se rijese SDA....teska vremena tek dolaze, komunjare nikad nisu nista dobro donijele bosnjacima, isto kao i ovaj sm.radoncic....j.e.b.a.l.i smo jeza u ledja...nek dusmani likuju i smiju bosnjackoj gluposti sta sebi dopustamo
Mogli ste nam makar portire ostaviti. Oni su jedini iz SDA regularno zavrsili fakultete.
Bernadetu,ne znam ko postavi ali bi trebala svirati klavir,al ne u učionici već u zatvoru sta je sve radil
Ocekivanja se polahko ostvaruju.samo da se jos izglasa zakon o porijeklu imovine pa da svi ti koji su bili na vlasti zavrse iza resetaka i da im se sve uzme..a sad su smjenjeni samo zbog svog nerada i nepostenja!!!!!!!!!!!!!Cestitam !!
Bravo samo naprijed..sad po direktorima navali i zaposlenim preko stelica!!!
Samo da napomenem, da kolegij ZDK Skupstine cine Bosnjak, Hrvat, i Srbin, te da su Srbin i Hrvat smijenili Bosnjaka sa mjesta predsjednika Skupstine ZDK, kako bi sazvali nezakonitu sjednicu i smijenili ministre. Smjena me ne interesuje, ali u ZDK gdje je dvotrecinska vecina Bosnjaka, ovako smijeniti predstavnika Bosnjaka!!!. Hvala SDP-u sto mi je pomogao da odlucim za koga necu glasati, za SDP nikad, i zauvijek.
Ovo je SDA zasluzila,ali nije narod zasluzijo da ga vode ratni profiteri...
eto vam kreteni glupi Bosanski, pa opet gledajte kako cete glasat za ove komunjare greblinske ccc Pozdrav od Ivana iz Srbije!
Jos samo da se usvoji Zakon o oduzimanju nelegalno stecene imovine!!!!!!!! A sad ADIO zohari kriminalni!!!! POZDRAV DRUGOVIMA i DRUGARICAMA!!!
VOLIM TE ZLATKO!
Iskreno se nadam da imas negdje oko 20 godina, jake bicepse za kopanje rovova kao i to da ces poginut u prvom sljedecem naletu vase bradatae paljanske brace
E pa i red je bio... Zbogom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Seks Droga Anarhija
Doslo je vrijeme i da SDAovi lopovi odu u penziju... Nisu je za sluzili, ali neka idu :D
\'\'Ponosan sam što sam kao č.etnik učestvovao u ratu u Hrvatskoj i BiH\'\' Tomislav Nikolić \'\'Tomislav Nikolić je čovjek kojeg mi moramo uvažavati.\'\' - Z.Lagumdžija, maj 2012 Hrk pljuc dzukelo partizanoč.etnička
\'\'Ponosan sam što sam kao č.etnik učestvovao u ratu u Hrvatskoj i BiH\'\' Tomislav Nikolić \'\'Tomislav Nikolić je čovjek kojeg mi moramo uvažavati.\'\' - Z.Lagumdžija, maj 2012 Hrk pljuc dzukelo partizanoč.etnička
ZBOGOM BAGRO SDA-ovska.................
Maršal Dodo postrojio raju a na čelo svoga sina Zlaju Ratko Mladić iz Haga se smije šta bismo mi da nam Zlaje nije Sarajevska raja guzice bi dala Da dobiju novoga Maršala I poslije Raše opet Dabić Raša Nema Srpske bez SDPetokolonaša!