Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijenise strani lobisti uz pomoc Dodika i Lagumdzije, Sarovica. Sad ce Hrvatska imati sve uslove uvoza kao i kad nije bila u EU, bez obzira sto ce BiH firme morati ispunjavati sve stroge standarde EU da izvezu u tu Hrvatsku.
Bravo! Konacno neko da je ovo protumacio na ispravan nacin Nije Mirko nepodoban SNSD-u, HDZ-u, SDP-u. Jednostavno, Barosso je rekao svoje. Dobicete nasu milist bez obzira na presudu Sejdic-Finci, samo smjenjujte Sarovica. Pa vidite valjda da i medjunarodna zajednica vise ne spominje Sejdic-Finci presudu, jer su izdajice i poltroni medjunarodne zajednice uradili ono sto odgovara EU.
Nije vise ni bitno ko je na funkciji, sve dok radi u interesu BiH i dok se ne blokira rad institucija BiH. Ove smjene su bile neophodne upravo zbog toga, tako da ih podrzavam u svakom slucaju.
Nazalost ljudi to ne kontaju, zato i imamo ovakvu situaciju u zemlji...
Pojedinim strankama, među kojima prednjači SDA, je bitno samo stanje haosa, jer samo u tome vide opravdanje za svoje postupke do 2010 godine i to im je jedina prilika za vracanje na vlast. SDA nece imati program za 2014 izbore. Ona ce samo blatiti druge
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedan od rijetkih koji je istinski radio za drzavni interes, za BiH. Rijetko pozitivan primjer u danasnje vrijeme. Imao je najbolje poteze od svih politicara, od rata do danas. ZATO je i smijenjen. Dobro je neko rekao - Covicev plan koji Dodik sprovodi u djelo. U ovoj drzavi radi u interesu drzave i to ti je siguran put u politicku propast. Ali radi na razaranju i napredovaces do neslucenih visina.
sdp usrani opet radi po nalogu drugih i oni hoće da dobiju glas muslimana nikad
politicari su jadnom narfodu isprali mozak, a najbolji primjer za to su ovi kvazi nacionalisti snsd oni kao brane interese rs a ja se pitam samo koje interese mozda standard njihovih gradjana, dobro zdrasveni sustav, evropsko obrazovanje sta to ono brane,,? Srbi sve dok ne skontatju da njihovi poloiticari koji rade za dobrobit ove drzave rade i za dobrobit rs.!
Meni ovo ista ne znaci, kad kupujem mora biti 100% nase. Cim vidim made in Croatia, made in Servia ili proizvedeno u rs, sve bacam. Idem toliko daleko da ispitujem oklen je firma iz BIH, pa ako ustanovim da su to kvislinzi "napravili", isto me ne zanima...odmah vratim oklen sam i jamio, jednostavno kao sto rekoh ne zanima me. Na kraju kupovine samo ruke operem.
Na veliku radost vecine " zeleni" ce na narednim izborima, akoBogda, pomesti ove crvene kmere i Fahrine diletante. Jos malo pa ce SDP da bude tamo gdje im je i mjesto,pod zemljom kao i njihova ideologija.
Ocit dokaz da SDP ima placenike: sad kad je neko kasno doba, kad placenici odmaraju za naredni radni dan i kad je na internetu "obicna raja" nema nijedan dislike na ovaj komentar o zelenim. a da ga je autor ostavio u 4 popodne, za dvije minute 45 dislajkova.
Jadna ti je i providna finta ,Lagumdžija.Ko fol juče je telefonom bio kontra smjene ,a danas je rek'o svojima žbirima, glasajte za smjenu.Ako ti je to savjetov'o onaj Englez,onda si ga džabe dov'o.Jadan si i čemeran ti Zlatko,tvoj Englez i mi zajedno s tobom(I Zduhac koji te voli i brani u svim tvojim sranjima).
SDP jos jednom izdao drzavu zarad sitnih zarada koje ce mu DoDick ustupiti. Bravo i aferim. Molim njihove glasace za sljedece izbore - pamet u glavu ! Sta reci tek o Fahrinoj propaloj prciji.... smijesno. Mogao je izdomirati sljedece izbore da nije pristao biti Zlajin poltron. Jbt je li moguce da ce zeleni opet pobijediti nakon sto su 20 godina konstantno upropastavali drzavu ?? Narode, pamet u glavu. Podrska Sarovicu, nadam se da ce u iduce sazivu biti, ako ne mandatar, onda barem jedan od ministara. Nadam se da se i on nece okrenuti dobro isprobanom i utabanom nacionalistickom ponasanju - sto vidimo jedino i prolazi u drustvu u kojem sjede Cova (lizator hemoroida), Zlaja (trgogovac drzavom zarad sitnih sicara) i Fahro (zvani u vlasti a nije u vlasti)
Sarovic je dosao politickom linijom, istom tom linijom i odlazi. ne kontam u cemu je problem?
Problem je sto je radio nesto u tom VM, za razliku od preostalih 8, koji ostaju da ovoj zemlji uzmu i ono malo zivota sto je u njoj ostalo. Upravo tako, za neradnike i uhljebene SDPovce i jest problem kada neko nesto radi.
zasra Zlatko do daske,j e b o mu Dick tetku..
e sad ce te tek vidjesti sta ce se sve uvoziti iz srbije i hrvatske ... *** li vam majku majcinu apoliticnu politicari ......
Placenici gdje ste?? Dajte spinujte ovo!! Blagojevicu slaba ti vojska :-D
osovina na djelu,ti meni ja tebi, gotovo pobro će reći jedni drugima. valjali smo mi vama ljetos da vam ministra-šefa ne smijene, sad vi valjajte nama jer nam treba zarad obračuna jer nam počinje goriti pod nogama. nećete daleko dogurati, ni jedni ni drugi, a ni treći koji samo mogu sanjati "treći". InshAllah
E ovo nam je jedini problem, sad će sve da bude potaman. U materinu više sa glupostima.
sdp potrcko dodikov,a uskoro i covicev juce glasali protiv,a danas za smijenu sarevica igraju kako dodik svira glupani glupi
SDP htjeo sam glasat za vas al vidim da vi swe kocite od mene i moje familije nema glasova za
Od ukupno 39 prisutnih poslanika za smjenu kadrova SDS-a je glasalo njih 23 (SNSD, SDP, DNS, HDZBiH, SBB) protiv je bilo njih 13(SDS, SDA, PDP), a suzdržana su bila tri poslanika (SBiH, NSRzB)..... a jos juce su bili protiv smjene u VM...toliko o bijednom sdp-u...dalji komentar suvisan...
12 minusa u sekundi :-) bravo placenici :-)
Sve u svemu.... Dodik mi je sve nesimpatičniji i nesimpatičniji... previše se osilio... pa se iskreno nadam, da na sljedećim izborima neće imati toliku većinu, koja će mu omogućavati prosipanje sile i smjenjivanje bilo koga, ko ne sluša slijepo njegove naredbe... Ponaša se kao da je vlasnik d.o.o., a ne predsjednik entiteta.. i Šarović ispade gospodin naspram njega..