Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa smrdi ga puse na svim frontovima ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahah
Ovo je jos jedna pobjeda SNSD-a
jao, seljacke face! fuj! ovakvima ja ne bih dala da budu javne licnosti, mrs ovce u stado i voz na planinu!
LJUDI OVO JE DEMOKRACIJA,POZDRAVLJAM PROMJENE A UMJESTO NJEGA NEKA DOĐE DRUGI SRBIN NEMA PROBLEMA,SAMO NEKA JE POŠTENO...
gdje su milioni paja.. cuj sukob interesa.. preko 30 miliona nestalo.. ako je to sukob interesa, ja sam josip broz....
jebase ti kevu pajicu,,,
Možete vi kriti komentare, ali istinu znaju svi u Brčkom! Kada Đapo i vrhuška SDP-a bude suđena za genocid, pljačku i progon Srba iz Bukvika, odakle je i gradonačelnik Pajić, onda ćete ponovno glumiti žrtve jer gdje bi ABiH činila zločine!!?
hahhaha ČOVJEK JE U SUKOBU INTERESA,halooo
USIJANE GLAVE, gubite mjeru u svom šovinističkom sljepilu... Onaj tko misli da će SDP-ova matematika u Brčkom, proći tek tako i bez posljedica, grdno se vara! Pajić je proglašen za najboljeg gradonačelnika u BiH i ne dolazi iz radikalnih srpskih krugova. Dijete je iz partizanske obitelji i istinski antifašist... A što se tiče genocida, nad njegovim Bukvikom i narodom je učinjen genocid, ubojstva i progon, za koji još nitko nije odgovarao... To što su hrvatske stranke u Distriktu stale iza Pajića, samo je ljudski i razuman odmak od nasilja koje diktira platformaško Sarajevo. Brčanski Hrvati su ratovali protiv agresorske i nepravedne srpske politike, ali današnje zlo, nasilje, kreiranje mržnje i sukoba, ne dolazi sa te strane... Istina je svima nadohvat ruke, ali laži, obmane i mitovi su nekima draži... Samo dokle tako može ???
e pa cestitamo...doce jedan isti takav opet... bem im, da im bem...
kra de ze napustio LOL oni samo znaju napuštati,j3bo li vam Dodick lu.de glave,zavit će on vas u crno i neka će niste bolje ni zaslužili.
Hebat ce ih SDP sve redom :DDDD
i ja to ne kontam :) ali mislim da odluka prolazi ako u drugom krugu glasa prosta većina sto je u ovom slučaju sa 17 zastupnika bilo i dato.
paj paj
Trebalo bi doticnom gospodinu postaviti pitanje da li je ucestvovao u genocidu proteklog rata jer ipak je on pripadnik genocidnog naroda i to se mora ispitati!!!
Nemojte vise na smr-de .......oni su uvredjeni i ponizeni lol !!!!! SIKTER