Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAd cemo preko noci dozivjeti ekonomsku expanziju i prosperitet. TAko mi SDA,ne lazem!
denisPeniss = h8er
HAha,na kraju kada vise da su im propali njihovo Botovski planovi,onda se obavezno sruce na Denisa,hahaha. Mi smo u ku.cu,kako se SDA pojavila na politickom nebu Bih,znaci vec 25 godina,zajedno sa SDSom i HDZom,mislim ono kad su vezali zastave,hahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Sada ide i smjena onog četnika koji je komadant specijalne jedinice Sipe
Ništa nisu uradili dok ne skinu i uklone iz Sipe velikosrpske propagatore i četnike koje je instaliro/postavijo nagradijo Zubac .Da se ispita njegovo i njihovo učešće u prošlom ratu. MALTRETIRANJU BOŠNJAKA POVRATNIKA gdje je zloupotrebijo položaj. I na kraju, za zloupotrebi položaja zaradi rasplamsavanja četništva po RS a lovljenja aveti/terorista sa motikama i lopatama po bošnjačkim teritoriju.
Zapažam jednu čudnu pojavu na ovom klix-u... Naime, ne mogu da se načudim koliko još uvijek ima onih kojima je glavni izvor informacija već poodavno pokojno đubre što se Risto Đogo ... Pročitaj više
Scepo Radoncic i MIle Referendum izvrsili kolektivno samoubistvo.
kakvo je ovo zavlacenje javnosti,pa ko god da bude direktor nece nikad nista odlucivat,kod nas su diretkorske pozicije, pozicije hamala sa velikom placom,taj sluzi samo u slucaju neuspjeha skine ili uspjeha da se slika,sad stize zamjenik djuro koji je 2001 diplomirao saobracaj ,nadziro saobracaj u orasju i sad odjednom glavni u sipi,mi smo banana drzava,puna apsurda,
republika šumska na aparatima :)))
Cuj dva srbina i direktor i zamjenik ma nemoj , trebamo nafatati hrvata i Bosnjaka pod hitno :-)
Ma moze svako samo vi iz SBB-a ne
Sta mai dezurni pljuvaci , ti se psihopato kacis na svaki post ?? Kada spomenem SBB ili nekoga ćlana slobodno pljuj ali do tada popij terapiju i miran konjino .... Po cemu zakljucujes da sam simpatizer bilo koje stranke moronu ??? CCC nije bolest sve sto boli ti si dokaz !! Haj sada zabij se materi u prkno i tamo ostani papak ebo te onaj ko ti pokaza put u grad !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja datuma i ljepote
Lika smjenjuj koda mu je babo ostavio poziciju eto kakva je drzava..!!
Drugim riječima ono što je dao zakletvu i sa njom odgovornost zakonsku se nepika to je bilo onako, očigledno taj Sudija je dio tog dila jer drugo mi ništa nekazuje.
SNSD se više ne pita na državnom nivou.Dodik je počeo da se osvrće,jer mu niko ne čuva leđa.
Oho ho.. Sa'će čika Mile u prdekanu...
Dosta je bilo i njegovog kurvaluka.
http://www.regija.ba/contents/5403
Napokon. Samo da sad ne dodje gori od njega.
sad ce radnici sipe ponovo da uživaju... odkad im je ovaj došao na čelo morali su non-stop da rade, u novinama svaki dan sipa uhapsila ovog kriminalca, sipa uhapsila onog kriminalca...