Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
država zLa čovjeka
Velike demokrate svijeta kao što su: Lenjin, Muslini i Buš su imali jednu demokratsku frazu koju su koristili: \'YOU ARE EITHER WITH US, OR AGAINST US\' Ovo je samo jedan primjer DEMOKRATIJE na djelu od Bušovaca....*(-_-)*
BOLJE UDBA NEGO HUTBA!
mislim da se nigdje u evropi ne bi postidjeli da takvu osobu, poput gospodina b., imaju za direktora osnovne skole muzicke, barem sto se tice strucnosti, sto se tice petljanja sa politikom to takodjer stoji i nekih nakaradnih stavova, mesa je zavrsio u titino vrijeme naobrazbu, a da je tito ziv suljagic bi mozda tek sada turisticki posjetio sarajevo, rata nije vidio, bio je opskurni prevodilac, a za direktora je postavio pedagoginju, aferim... uostalom to vise nije ni bitno jer sda i sdp su u koaliciju, ako sdp sa svojim stalnim glasacima uskoro popusti spasavat ce ga sda i ostali, sve u svemu selo veselo...
Nista se nije promijenilo od vremena kad je Yugom harala UDBA
Sve sto je rekao, ako je rekao i kako god da je rekao iznio je fakte. Pouzdano znam da ministra Suljagica malo koji skolski kolektiv u kantonu simpatise samo iz cinjenicnih razloga. Skolstvo je ovdje jedino koje trpi idiote po ministarstvima. Spisak zaposlenih u skoli dokazuje da direktor nije \"taliban\", pa nek pogleda ko zeli, stranica je dostupna i podaci su javni. Osim toga ovo je demokratska drzava. Valjda. A procitajte malo zakon i sta pise sta se to podrazumjeva pod politickim djelovanjem.
Progon nepodobnih Još skandaloznije, s još više razloga za javno reagiranje, zbog boljševičkih sistema progona zasnovanih na tajnom snimanju, prisluškivanju i obavještajnim uslugama jeste činjenica da do danas nikada i nije javno objavljeno da direktorove izjave NISU SNIMLJENE NA NASTAVNIČKOM VIJEĆU, nego u neformalnom razgovoru direktora za vrijeme pauze. http://www.dnevniavaz.ba/izdvojene-kolumne/60532-progon-nepodobnih.html
DA JE sdp nebi mu falila dlaka sa glave. Ovako van i ode koncert u zetri. ALI I ON SE NAMLATIO PARA.
Onaj koji je snimao od njegovih kolega je neovlasteno snimao, a SDP jedva ceka da otjera nepodobne, jedino sto su ove godine uradili je smjenili skoro sve ne SDPovske direktore, ostatak ce u nastavku
Jedva cekam izbore ako Bog da pa da izgubite sve sto ste osvojili komunisti jedni ateisticki...Nista dobra ovom narodu niste donijeli... Poskupili ste struju za 15%, onda ste poskupiil plina prvo za 11% a sad za 14% posto, tj ukupno 25%, i sad jos i vodu hocete da poskupite za 25%...Najgora ste vlada ikad koja je dosla na vlast u ovoj jadnoj i napacenoj Bosni...Hvala Bogu pa je dao da sve ima rok trajanja pa i vi ateisti komunistcki trag vam se svima zameo da Bog da!!!
Pa dobro, i jeste \"smeće ateističko\"
Zivio SDP, zivjela Socijalisticka Republika Bosna i Hercegovina. Osobi sa nadimkom \"SDA\", da bi se vratili morate prvo otici.
Do kada će ovo v.l.a.h.ć.e Tihić da liže .š.u.p.a.k -ko.mun.isti.čkom g.a.d.u, a i on je k.o.m.u.n.j.a.ra teška. J.e.b.e.m vam mamu ko.mu.nja.rs.ku sjeme vam se zatrlo pogano.
Komunjare loše vam se piše, živi bili pa vidjeli.
SDP-Tražili ste , gledajte. Država za čovjeka: Vjeronauku(ocjenjivanje) ukini ali samo tamo gdje su Bošnjaci većina, čovjeka koji na polju muzičkog obrazovanja radi najviše u Kantonu Sarajevo- smijeni jer se ne slaže sa Suljagićem, poskupi plin, poskupi struju, poskupi vodu 25%. .ebo vas Vaš SDP !!! Gdje je taj pokret \"Dosta\"? Nema potrebe da se oglašava, sada .ebu Bošnjake, a Sarajevo je bezbjednije nego pod Semihom?
Da se ja pitam, gospodin mehmed je zasluzio jedan posten godisnji odmor. Od jedno 2-3 godine, na atraktivnoj lokaciji znanoj kao Goli otok. Da se covjek fino odmori uz aktivnosti kao sto su tucanje kamena i sl.
Kunem vam se ljudi ima Dragi Bog, najkasnije na sudnjem danu biće pravi obračun. A tada ćemo vidjeti koliko Vam je donijela vaša politika! Molim Dragog Boga da svima koji preživljavaju tiraniju od strane SDP-a, dadne snagu da dostojanstveno podnesu njihovo spletkarenje.