Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polcajcima u uniformi, ne bi trebali smanjiti platu, ali bi broj zaposlenih u administraciju MUP-a trebalo prepoloviti ili imi smanjiti plaću za 30%.
Evo rjesenjaaa! Dozvolite obicnom gradjaninu da nosi i UPOTREBLJAVA pistolj (a zasto ne i kalasnjikov). Pa kom\' opanci, Tom i Dzeri. Ili bi se kriminalci uplasili ili bi se kriminal povecao do te mjere da vise ne bi bio kriminal nego normalna stvar. U oba slucaja stanje sigurnosti bi se statisticki poboljsalo.
Dosta je ba sofer,to se ti probudio iz zimskog sna,gdje si ti dosad da sta izjavis a ne ti si dobio sta\\ si htio i sad mozes biti miran,ne cujes se vise, cime su ti zacepili usta ,dok nisi dobio sta si htio kritikovao si sve i svakog a sad te nema nigdje zivog,mora da je ugrozen neko od bliznjih dok se ti javljas nisam cuo da si se bunio kad si primao dnevnice i naknade ,vec sad kad vam smanjuju plate opet se javljas
Bravo Mirnese! Sasvim tacno. Zato se ti odreci svojih poslanickih primanja i daj primjer kako treba stedjeti. Mozda tvoj primjer slijede i ostali, pa policiji plate ostanu na istom nivou...