Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napušim Vam se K.U.R.C.A. svima.
Ako 1000 vozila radi na štand gasu (u mjestu) 1 sat vremena i ako je 1000 ljuidi zakasnilo i poremetilo sve druge poslovne stvari , nije problem izračunati koliko je koštalo neznanje tih \"stručnjaka\" na naplatnoj rampi . Za takve stvari se gubi posao i podnosi odštetni zahtjev , dok se taj neki stručnjak kao fali KAKO SU OTKLONILI PROBLEM . Idioti i stručnjaci nema šta, treba ih poslati na Vlašić da čuvaju OVCE , ali i to paziti da ne pogube i ne pokradu .
raja ko je Strojil??? jel to neko Robokap?
dabogda ne ostalo u vama , mamu vam gladnu vašu!!! Prvo nas zadužite da izgradite tih pišljivih 30 km autoputa pa nam onda masno naplatite svaki metar predjenog puta!! I treba ovce šišati kad su već ovce!!!!
gdje je ZIVKO JOSILO???????????????
To onaj sto smo ga zvali crvenkapica?
ima li makar 100 kilometara puta
vamo sam ja tvojoj mami sinoc liznuo malo, dok si se ti prepirao na kli-xu, hehehe
Brze obilaznim putem preko Busovace i Kiseljaka iz Travnika do Sarajeva nego ovim s*r*anj-em
Gledaj ove primitivce. hahaha. http://www.klix.ba/sport/nogomet/navijaci-hrvatske-reprezentacije-pokazali-polne-organe/120614102/komentari
Kod nas svaka šuša svako sranje pravda ovako: \"Jooooooj, pao sistem\". - od kasirke u mahalskom granapu do aerodroma...
Gledam dvije sise iz hrvatske.
Meni je tebe zao. Gledaj i nek te malo oci bole. Gledaj Borisa BIlica kako lijepo prica hrvatski. Hahahahahaha.
@Cabalero 14.06.2012. u 16:10 Sta je krivo ti sto vas nema na nogometnoj zavrsnici. Neko na zavrsnici a neko na sofi pored TV-a. Smijesni ste Vidjecemo ko ce biti veceras smijesan protiv Italijana.
Sta je krivo ti sto vas nema na nogometnoj zavrsnici. Neko na zavrsnici a neko na sofi pored TV-a. Smijesni ste.
Go Italia go, go
Pricajte sta hocete Njemacka je sampion.