Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pisam vas sirotinjo
Ja ne znam cemu smo bogu skrivili da se ovoliki olos iskotio u ovoj jadnoj Bosni...
Jedini načelnik na koga je pucano u BiH je načelnik Živinica, i to bas zbog ovakvih stvari...samo on i njegov šura Nusret koji bio glavni u urbanizmu a s kojim je bukvalno šurovao, će sve ovo lagano izbjeć. Da sam na mjestu Glavinića nema tih para ili sta bi mogli pnuditi da ih ne strpam u tvorza.
Ljudi, sve je to Ok, ali me interesuje ko dade Nurkicu dozovlu da na po raskrsnice Krizaljka napravi benzinsku? Vjerujem da je ovaj Malagicev objekat nelegalan, ali nije jedini, nazalost...
Dobili su mito od Malagića za pozitivnu ocjenu Komisije, a dobili su i pare od nas, građana, kroz naknadu za učešće u Komisiji. Malagić je dobio saglasnost za objekat uz samu cestu, građani su dobili - kitu.
E svaka chast, neka je i ovaj glavonja Glavinic dolijao ...vrijeme je i bilo !!!