Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne kontam...sta izdaju kad nema pasoskih knjizica???
carevi evo vam dio drzavnog dokumenta: Clan 15, Osobama kojima prestane drzavljanstvo federacije istodobno prestaje i drzavljanstvo Bosne i Hercegovine, osim ako ne steknu drzavljanstvo Republike Srpske. Osobe sa teritorije Federacije kojima prestane drzavljanstvo Bosne i Hercegovine, istovremeno gube i drzavljanstvo Federacije. 1. Prestanak drzavljanstva po sili zakona Clan 16. Drzavljanstvo Federacije prestaje dobrovoljnim sticanjem drugog drzavljanstva, ukoliko se drugacije ne odredi bilateralnim sporazumom zakljucenim izmedju Bosne i Hercegovine i druge drzave, koji je odobrila Parlamentarna skupstina Bosne i Hercegovine, u skladu sa clanom IV.4.d) Ustava Bosne i Hercegovine.
jos kad bi ovako na drzavnom nivou bilo umjesto da se stalno obstruira. sta god da je politicka pozadina, naredba za pohvalu.e kad bi se nasi politicari kroz djela prepucavali ko bolje radi za drzavu, srbi, hrvati ili bosnjaci, to bi bio fini neki nacionalizam.
Mirza gdje ti vidis ovdje pitanje drzave?? U MUP-u RS ??? Ta ista negira drzavu... a zna se koju.. Skini naocale mozda ces bolje vidi kada \"progledas\" ... NEgo de-der jednu ljutu za obojicu i povuci stolicu da ti pojasnim stvari da entiteti nemaju veze sa drzavnom.. ionako negiraju drzavu.. Naredba izdata na entiteskom nivou... hajd\' uzivajte.. Toliko.. sad opleti po komentarima...
cestitam na pametnom razmisljanju gosp. ministra i da vec jednom drzavni aparat shvati da postoji radi naroda a ne obrnuto.
pa valjda se podrazumijeva da nema odmora kad ima posla preko glave cadjavi nedaj im hljeba dzaba neka ga zarade