Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad li će ovaj smrad u ćorku???
Četnici na čelu policije.... . .ako.mislite da će raditi u korist države, griješite ...ako mislite da će raditi na razbijanju države, onda ste u pravu ...ako mislite da će ga osuditi, griješite ...ako mislite da će opet narod na ulice, onda ste u pravu jer se ovo više ne može trpiti.
sitni ćevap@@@Mogli bi ćetnici da te usitne u mljeveni usrani ćevap
Mafijoooooooooo,,,nije zemlja u k**** radi politicara nego radi vas jer ste dopustili da oni sve pokradu vas treba na lomace pa tek onda njih
...i slovenci zatvorise par svojih tajkuna i politicara...mos misliti cak do juce najjaceg covjeka slovenije Janšu.. ...hrvati isto... ...srbijanci naveliko rade i odradili dosta posla... ...đe smo mi? mislim kad bi kod nas krenulo tim putem, da bi nasi politicari opet pokrenuli rat da se zaštite isto kao sto su to uradili 92-ge...zbog svoje iskljucivo svoje koristi zajedno sa Alijom i ostalim na celu!
pa ići i kod nas Mile, Zlaja,Dragan Č, Bake naravno i onda redom. Što propuste tužilaštva i sudovi, narod će!
...........ako je kriv za nešto.........ali za ovo što mu se trpa i nije.........sudite političke organizatore "spontanih" prosvjeda.............a ne političke protivnike..........