Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemaju gradjevinsku niti urbanisticku saglasnost ?!? wtf pitam se koliko nas je kostalo \"razmatranje mogucih rjesenja\", nas postene poreske obveznike, tj koliko su nemoguce i nepostojece projekte naplatile brojne privatne gradjevinske firme, preko direkcije.
Kuca nema dozvolu? Nek je sruse i nek porodica plati kaznu, tako isto uraditi sa svih 20 000 bespravnih kuca po Sarajevu, dosta je vis ebilo ciganluka
nemaju gradjevinsku niti urbanisticku saglasnost ?!? wtf pitam se koliko nas je kostalo \"razmatranje mogucih rjesenja\", nas postene poreske obveznike, tj koliko su nemoguce i nepostojece projekte naplatile brojne privatne gradjevinske firme, preko direkcije.
Hoce seljak milione za zemlju na kojoj je bespravno izgradio kucu. E ne moze!
Još jedna zanimljivost. U Opštini Vogošća su nam rekli da je porodica izgradila kuću 1972. godine, dok u Direkciji za ceste FBiH navode kako je taj objekt izgrađen još 1968. \"Ukupna površina zemljišta je 18.000 kvadratnih metara. Objekt ne posjeduje nikakvu tehničku dokumentaciju vezanu za njegov legalitet (urbanistička saglasnost, građevinska dozvola i sl.). Za vezu predmetnog objekta sa lokalnom saobraćajnicom prije izgradnje magistralne ceste Sarajevo- Zenica je, prema izjavi vlasnika Redže Čolakovića, korištena skela preko rijeke Bosne. I nakon izgradnje magistralne ceste kao prve faze autoputa porodica je koristila nelegalni priključak i izlazak na magistralnu cestu. Može se zaključiti da objekt nikad i nije imao vezu s nekom od postojećih saobraćajnica\", rekli su iz Direkcije za ceste FBiH.Porodici je, prema njihovim riječima, predložena zamjena zemljišta sa izgradnjom identičnog stambenog objekta. Takav prijedlog porodica nije prihvatila.
Pravno ova kuća ne postoji. U realnosti je crna gradnja. Stvar bi se morala rješavati po zakonu: Kazna za crnu gradnju i rušenje.
Ne znam sta hoce ti vlasnici kuce kad je ocito rijec o bespravnoj gradnji. Neka im isplate cijenu zemljista, ove cifre od milion i po su nebuloze. Ko god je bespravno gradio na trasama puteva ne treba mu dati nikakvu naknadu za objekat (sto je i zakonito).
neznam sta se imaju zaliti najmodrnija saobracajnica him prolazi poredkuce
http://minisluts.net/pic/19/hot-scene-girl/
ISTO KO DRZAVA NAM.... U VAKUMU.... sve nesto drugo prece i nismo mi, oni su odgovorni....