Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudite se takvim desavanjima koja su rezultat SEGREGACIJE, a sve tri strane sve cine da se sto vis eodalje jedna od druge. Bas smijesno! To je kao igrati se sibicama i izazvati vatru, pa se poslije cuditi sta se dogodilo... nista neocekivano - izazvan je pozar. Dakle, cemu lazna cudjenja i moraliziranja?
Ocito ovaj pisac nema usi, pa ne cuje krestanje i hrpu gluposti koje ovaj Mijajlovic izvaljuje. Slazem se da su nasi komentatori najobicniji glupaci, ali alternatica gluposti nije druga glupost i napadnost. Zato bi Buricu bolje bilo da prestane da pise, ako ce promovisati primitivizme poput Mijajlovicevog komentarisanja utakmica. Ovako je i njegovo pisanje podrska seljakluku kojeg svakako imamo previse.
Ukrao si citav paragraf o komentatoru Cosovicu sa sportskog portala. Pored toga sto baratas sa rijecima kao sto su sicar, sahan..., ti u sustini veze nemas pojma niti o fudbalu niti o Marijanu. Kako Marijana gotive telad medju Bosnjama, tako i tebe gotive telad koji su protiv Bosnja. Sve u svemu lupas, ali neka bice para za dobre klope, to je tebi ipak najbitnije.
strašno je i žalosno da je marijan smijenjen jer navija za svoju reprezentaciju, za koju bi , da je sreće, navijala cijela ova u dva nakaradna entiteta podijeljena zemlja super ga je slušati kada prenosi tekme reprezentacije, to je fakt s druge strane, zar nije malo čudno da ima istu priču \"mene svi mrze, zavide mi\" i sl kao kada je oslazio sa sport kluba, pa hayata, pa ftv-a... toe j statitstički nemoguće, vjerovatno je istini najbliže da misli je bogom dan i da ne treba baš puno da radi i da pametuje svima, pa ga kolege ne vole ima on neki čip u glavi, to je sigurno, ali fantastičan je komentator a što se tiče ćosovića i ostalih četničkih perjanica, mogu samo reći-fuj mi normalni građani en bismo trebali to dozvoliti a oni u šumskoj samo neka slušaju ćosu, za boljeg i nisu
Nije problem u Mijajloviću, naravno. Momak će se, hvala Bogu, snaći, dobar je komentator, brand je, raja ga vole, gazdi donosi lovu od reklame. Nije problem ni Davidović, ni Dodik, ni Ćosović. Nisu oni otjerali MM a neće ga voliti kao što onomad nisu volili Lazovića, Tatjanu LJ.M., Bogića, Kosovca... Nije problem ni Burić čiji se obim nekompetentnosti zabrinjavajuće širi, još malo pa će komentarisati dječije dijareje. On će naći bogate ekscentrike da mu plaćaju umotvorine. Pravi problem je Fahrudin Bečić. nadrgradno pitanj: ko je FB? E, to ne nekadašnji novinar koji se borio sa privrednim temama da bi kao oslobođen fizičkog ali istaknuti igrač stonog nogometa dopao Sportskoj redakciji da ureduje nešto i gazio svoje ljude. Bečić je otjerao Marijana a ne nekakvi anonimni gledatelji, Dodik, Davidović... On je urednik koji je trebao štititi svoje ljude. Zato što nije treba ga nabiti nogom tamo gdje ga nabiše kolege sa RTRS. Tu je smrd.
Zaboravih, kada mi vrli Burić savjetuje \"mute\" to je isto kao kada mi jedan vrli komentator FTV prilikom izvođenja penala kaže \"Ja ovo drahgi gledaocio ne smijem ni gledati\" a u drugoj prilici kaže \"A sada zatvorite oči dragi gledaoci\". Odoh slušat Kemu cara magle
odlican clanak
...ili Kemal Ahmetovic ? On nije ni svjestan koliko ne zna raditi taj posao. Zalostan komentator, ili bolje receno smjesan !
Eto nek komentarise Velid Spaho, graficar po struci, hebo vas on !
Sarajevski komentatori su apsolutno normalni. Ne grijese kod prozivanja igraca, daju korektne komentare i vrlo su prihvatljivi za uho. Ovaj Buric bi, vjerujem, trebao otici na ljekarski pregled jer procijene su mu onih sa bradom. Njegove recenice odslikavaju , ocigledno, dodvoravanje Beogradu i srbima. Sramota poslije svega sto smo prosli.
doce marijan opet,on je pravi patrijota,izdoje svoje i neka ga snama,a ovi sto govore da kresti pa nek kresti,najbolji je komentantor
vrsni komentator kao sto je Mijajlovic nece komentirati utakmice a komentirat ce oni garibi koji veze nemaju kao sto je ovaj sto je komentarisao njemacka-srbija(sa federalne)
U kakvoj mi drzavi zivimo ,meni se sve gadi ,ali negdje sam cuo neki komentar koji kaze nevoli pa.pak kad mu previse informacija kazes on to ne konta zato su ga i skinulu.Daj nekog prosjecnog g,l.u.pana da govori: kod ovog je lopta ,kod onog.Zao mi Marjana normalan momak ,pametan ali ga skinuse bud.ale i p.apci.Dobro je Rambo reko demokratija je vladavina b,udala,gdje te glupa masa nadglasa svaki put i onda te j.eb..u ovako i ja stvarno mislim da nam nikad nece biti bolje
MARJANE DIJAMANTUUU!!! Drzi se ljudino, ja fudbal ne gledam bez tebe
Prestao sam čitati nakon što je Božu Sušeca i Miću Dušanovića naveo kao svoje komentatorske uzore. Sušec sa svojim orgazmičnim krkljanjem i nepovezanim rečenicama i patriotsko lupetalo Dušanović koji pet smislenih u čitavoj karijeri nije povezao su ovom najbolji.... E, kome.