Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Život je čudo ...? ? ? Da sam jučer umro, nikad doznao ne bih da se može podržat i potez nekog četnika .... ! ! !
Željka je puno propatila dok je bila muško. Operacija promjene spola nije šala, i trebali bibarem zbog toga respektovati tu ženu/ muškarca..
Krivo cetniku sto i on nije dobio koju marku, a jedan je od jacih papaka.
Papanska drzava a i narod haha
boli nas karina za njih daj makni te ih
ime slučaja govori sve
Farbanje javnosti...presipanje iz supljeg u prazno....sve za badava. Nece vrana vrani oko iskopati.
Ovim se sipa treba pozabavit. Ako su ih kupili ko ih je kupio i kojim parama. Da li je placen porez na tu lovu. Izdari fiskalni rn :)
a sta ako su ukrali? neka su..nek kradu kad mogu..kao mi smo neki svetci svi.kao mi ne bi krali da smo na njihovom mjestu..daj nemojte lagati sami sebe...sad tu kritikujemo jer mi nemamo..a oni lapaju...pa isto tako i mi bi lapali mozda i vise od njih...
ma ukro si makar jabuku iz tudjeg dovorista nocu ko klinac i slicno..svi smo mi lopovi...sto nam vise das vise cemo ukrasti
hahaha iz krajnosti u krajnost.
Gori ste vi iz opozicije sto ste primili prije izbora jedno takvo djubre medju svoje redove koji je vec jednom izdao.
mogao im je pokloniti i sebe pa da skupa cine 3 papka
pa ko ce kome ako neće svoj svome, uvijek bilo tako i ostaće!!!!!!!!!