Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak se sve može kupiti!
Pogotovo je slatko kad to radis sa ukradenim parama!
Naravno, možeš misliti kako se tipovi sprdaju sa državom, prvo je pokradu pa pokradenim parama kupe državne strukture koje su položile zakletvu istoj državi:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U drzavi za babine i amidzine nista ne cudi. Narod je budala. Svim lopovima treba imovinu porazbijati. Ionako su je od narodnih para stekli. Vrijeme je da ovdje konacno zavlada demokratija, a ne partokratija.
krivo je korumpirano tuzilastvo i sud koji se prodaju za 1000KM
I ja to kazem za Srbe u Bosni, ali morate smoci snage. Mi cemo nase lopove satjerati, a vi vase... Ako imate muda. Pokrenimo se, pa ja!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pare ne idu u zatvor, koga optuze da je kriv za milionske iznose ostane mjesec u zatvoru
Nezasiti doktor Arsla.
imena, hoćemo imena.... sve ste imenovali u ovom predmetu samo sudiju niste, znamo imena svih učesnika jedino sudija ostaje aMoniman... javnos' traži ime.... jel' znamo ko će nam suditi tekmu protiv kipra... znamo, a što ne znamo ko sudi ovu...
Ovo je dokaz da je Dodik u pravu. Ako Kantonalni sud u Sarajevu ne poštuje odluke Vrhovnog suda BiH što onda da ih neko drugi poštuje. Ne znam zašto ne napišete imena sudija, da ih i ja potplatim kad zatreba.
Pola sebi pola Sarcu daje....Ni drzave ni vina,ni tuzitelja ni sudija...Drzava Alan Ford..
"Podmazali" gdje treba. Smijurija od suda i tužilaštva.
Ma daj sta ce ljudi dzaba u zatvoru. Sta su uradili, nista, malo finansijskih malverzacija, malo mita i korupcije, malo kradje od drzavne firme... nista ozbiljno za zatvora. Dzaba ih uznemirivaju. Pustite ljude da uzivaju u plodovima svog rada.
Drzava u sluzbi mafije , je.bat sirotinju kad nema para ... ha ja
Kosti bi trebalo otkopavati sa mezara i suditi im da se ne stice dojam da su nekaznjeno prosli.
Nije krao za sebe. I to je to. AKo neko bude pitao a za koga je krao, dabogda mu se ruka osušila a krave davale mlijeko u prahu.
Nemamo mi zakona koliko on ima novaca.
Pa nemojte više nikoga hapsiti! Ili, ako hapsite, držite to u strogoj tajnosti, ne obmanjujte javnost i ne pravite scene iz filmova. Pustite ih sve. Ne dirajte nijednog lopova, pustite ih neka pljačkaju i neka vama daju dio pljačke. E državo, jadna li si sa ovakvim naopakim sudstvom. Čini mi se da prvo treba pohapsiti sudije i tužioce, postaviti nove nepodmićene, pa tek onda početi hapsiti kriminalce. Našoj državi nema lijeka.
uživajte Arslanigići u krvavo zarađenoj lovi i nasmijte se svima u facu..sad tek možete ko' šeici pokazati zaista koliko imate, hajmo zlatni zub i kajla oko vrata..ili možda ne, ipak ste vi intelektualci, držite nivo..sudijama umjetnička dijela i skupocjene satove umjesto keša, niste vi papci, fukara i cigani
zucina ahbabina