Ljudska prava
0
Slučaj Abu Hamza
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel iko od vas \"objektivnih\" ovdje iznio ijedan konkretan razlog, koji se tice licno ovog Abu Hamze, zbog kojeg ga treba ovako sikanirati? Je li ikad optuzen za bilo sta? Je li ikad osudjen za bilo sta? Sta u stvari vi hocete? Da protjerujete ljude jer vam se ne svidjaju njihovi vjerski svjetonazori? Zasto se covjeku koji zivi vec tolike godine u ovoj drzavi, postujuci njene zakone, koji je ovdje zasnovao porodicu, dobio djecu... zasto se tom covjeku sad govori da mora da ide? Stvarno vas ima bolesnih...
Lutor, Vulgarnost ti je jak pojam,ja jos dodajem de ti pedercicu moz samo lajat ko cetnicka kurva,jes jes,ti si bradato krvolocno stvorenje,al jak si sam na djecu,zene,starce i nenaoruzane...jes jes,to si ti i tvoja cetnicka bagra! Sjeme ti se utrlo ko tvoim najblizim!
e ovom akademiku stvarno treba jebat mater,pa stoko nepismena da ti ja objasnim jedno što se tiče kosova,Srbi su jednom čekali 500 godina da vrate kosovo pa će sačekati opet ako treba ,jebo ti mater seljačku
@ AKADEMIK JEBALO TE KOSOVO GDE NEMA STRUJE VODE A SADA CETE VIDETI KADA NA SUD ODE KOSOVO I KONACNO SE VRATI U SVOJU MATICU SRBIJU A TI OSTANI I UZIVAJ JEL I ONAKO NISTA I NERADIS DEBILU JEDEN SMRDLJIVI .
Čudno kako ovi ljudi nisu nikome smetali OD 92 DO 95. Još čudnije kako kod naših komšija sa ljeve i desne strane ne smetaju njihovi ruski i njemački prijateljji ni tokom rata ni nakon rata. Odogovor je u BOCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pipo 08.10.2008. u 09:54., Ti si jedan obicni smokljo. Sta tebi raste na obrazima seronja? Nista? Onda jebi mater sto si zensko.
@Akademik : Uzivaj ti dok putujes diljem velike ti drzave od Tuzle do Konjica i u rikverc :))))
AKADEMIK,sisaj ga sineeeee...... pa se onda idi lijechi,gmazu...
svakim danom u svakom trenutku ovaj Akademik sve vise i vise napreduje KOSOVA REPUBLIK a akobogda i VOJVODDINAA pa dio uz Rumuniju e onda SANDZAK i na kraju zlica vegete radi ukusa!!!!
JA SAMO UŽIVAM U NEZAVISNOSTI REPUBLIKE KOSOVO, A SVE OSTALO NIJE BITNO, ILI JE MANJE BITNO ;-) SAD ĆE SE SMRDIJA-SRBIJA LAHKO RASPAST BEZ \"KOLIJEVKE\" REPUBLIC OF KOSOWO - DA, DA, DA!!! ;-)
Hahahaha Abu Hamzu drze cetnici u pritvoru u LUkavici, hahahaha kakva ironija sudbine :) Bradonje drze bradonju :))))
Vodi ga sebi kuci jebote on ,izgleda ko cetnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
ko je ovaj covjek, sta znamo o njemu (osim vrlog mu nadimaka!). Dosljak iz Sirije, zeli bosansko drzavljanstvo, zasto? Sta ga je natjeralo da napusti svoju zemlju?, a koliko vidim nije on samo obican simpatizer bosanaca i Bosne, jer bas se na ovoj slici vidi da drzi nekakav govor negdje, kome to treba?? Cisto sumljam da prica o miru i zajednickom zivotu, postovanju svih vjera i nacija itd., itd.... Imali smo i prije stranaca koji su svojom voljom ostajali u nasoj zemlji, prihvatili i postovali nase obicaje, ali i zakone!! Nije to nista novo. Ja sumljam da su ga bez ikakvog razloga pokupili negdje i sada hoce da ga deportuju,........ mislim da se mijesao tamo gdje mu nije mjesto.!!!! Ako smo mu ukazali gostoprimstvo, trebao bi da uzvrati na dostojanstven nacin i kloni se politickih i bilo kojih drugih potpucavanja. Uspio je za kratko vrijeme da skrene paznju na sebe, a to ljudima uvijek bode oci.
OVI TZV BOSNJACI IMAJU NAJGORE KOMENTARE ZA OVE LJUDE
nakon sto je napisao cak cetiri kolumne o pederima red je bio i o ovima zna covjek sto je aktuelno .MOZDA JE SKONTO DA JE MALO PRETJERAO