Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dogovarali se kako ce i na koji nacin narednih sest mjeseci zajebavati narod
ma boli njih neka stvar..uzivaju u zivotu...a sto necija djeca umiru zato sto nemaju JMB koga to briga...ne umiru njihova...
Jednu granatu i u ovaj copor na slici, prvo ich locirati da nebi bilo pogreske....!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sace iz SDA povuci vitalni nacionalni interes, posto niko nije zvao tihica i izetbegovica ;)
Hvala Bogu da ovdje nije bio niko iz SDA - to puno govori! Za razliku od nekih koji hoce bosnjacke glasove i predstavljaju se kao vjernici ( a s druge strane piju alkohol, kao na slici, rade protiv BiH, preko svog medija blate sve znacajnije bosnjacke porodice, podrzavaju proteste onih u Turskoj koji alkohol piju po dzamijama i u istim ostavljaju smece itd = Radoncic ), te drugih, koji su nasljednici onih koji su negirali Boga, pobili veliki broj Bosnjackih porodica poslije II svijetskog rata, kroz agrarne i poljoprivredne reforme oduzimali zemlju Bosnjacima, izlazili na proteste u Sarajevo i pozivali JNA da sidje u grad, dok je ista grad rusila sa okolnih brda = Lagumdzija , SDA radi na tome da ova zemlja opstane, i do 2006 dok je SDA bila na vlasti stvari su se rijesavali u korist BiH!!Da, tacno je da je ogroman broj ljudi ( kao sto je izmedju ostalog i ovaj Kebo ) bio u SDA iz licnih interesa, ali je isto tacno da je veliki broj, kao i doticni, poslije ove zadnje krize napustio SDA
te se ova stranka dobrim dijelom ocistila od lopova i licemjera! Nadam se da su Bosnjaci, koji su zadnjih godina lutali, shvatiti o cemu govorim, i da ce na slijedecim izborima biti mnogo mnogo pametniji, kako bi imali ikakvu sansu da sacuvamo ono zbog cega je prolivena rijeka krvi!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nije ovo vrijedno spomena, ali u svakom slućaju *** im mater svima
Kak' mi je Fahro sretan...
Cuj, nesto novo???
@MerkurBiH : "Da je ovdje bio Tihić i Izetbegović Klix ne bi ni objavio" A "Avaz" ne objavljuje jer ova dva nisu bila tamo, ili mozda radi slike na kojoj "posteni" musliman Radončić loče rakiju.
Nije ni zbog droge, nije kriva loza sada opet cuju glas Josipa Broza "Zakaj ste se usrali, samo malo humora da vas malo otrgnem od sastanka i umora Zasviraj harmoniku, razvezimo kravate za narod cemo lako, ko im jebe mater" Politika je kurva Ubila je bomba Dzaba svi smo isti Svi smo ista govna
Sve je lijepo snimljeno, dodao bih uz asistenciju ambasadora SAD IRusije.
Država gori oni se časte. Zapalo im, pa im ga doktori vadili! No, ide jesen kada sve sazri i padne na zemlju.
... protest je ne komentirati ovakve vijesti ...samo tačkice... ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Previjte rane ranjenicima i dajte im hljeba,rece Tito,a vi ostali samnom svi kod Gojka.:-) :-)
a dusice slatke, samo pazite da vas tiba ne zaboli od sline hrane, da se dodatno ne sekiramo za vase zdravlje (crkli dabogda)
*** li im sve mrtvo !!!
Jebem im ja mater svima.
Hhahahahahahahahahah, ovo je stvarno zalosno, doduse ovo su nasi politiciri,crna slika ovog naroda, dok se mi ne opametimo i ne pustimo proslost nema napretka u BiH, a bogami i u svijetu!
hajmo se dici pa ih skinuti, a ne smao kukati i kiseliti po Internetu...sve je ovo placeno od nasih para, ne rade skoro mjesec dana a primit ce punu platu (5-7k maraka + beneficije)
šoferi zaporke i glaavuše jeli :)