Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej, kuzi zastave s LJILJANIMA u kabinetu pored ove papanske \"geometrijske\" izmisljotne!!! COOL! Ako Bog dâ, bice to zvanicna zastava drzave ponovo u skoroj buducnosti!
Eh Harise JEDINI Ti spominjes ukidanje entitetskih glasanja i promijene ustava!NE DAJ Harise da nam namjetnu jedan DRUGI Dayton,po NIKAKVU CIJENU! IDi kod PAPE ako treba pa mu objasni sta nam krvolocni genocidni srbi i dalje rade! SAMO NAPRIJED! BiH4EVER!
Dosao je on kod Dr Silajdzica da trazi pomoc pri izlasku slovenski kompanija na arapsko trziste, kakav NATO, kakve vizne liberalizacije. Jedan od lobija jest slovenski SCT da gradi autoput i novi grad u Libiji gdje ima posla za narednih 15 god. Ovo je 100% tacno jer mi buraz radi u SCT-u kao inzinjer i ide iduce god u Libiju a traze jos muslimana prevodioca (Arapsko-Slovenski- Englesko-Slovenski)
slovenke se zalazu da se ukinu vize za bosance zato sto znaju da smo mi dobri hebaci.