Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast moja prijateljice. Hvala bogu kad postoji tako kreativnih ljudi kao sto si ti.
Nasi politicari nece pomoci nas koji ih vidimo i gledamo gledamo svaki dan. Ovakvim je pomoc doista neophodna, ali ( znaju nasi politicari da zaigraju na ovu kartu) kod nas je obicno obecanje ludo radovanje.
u zemlji slijepih jednooki patuljak je kralj.
"Svu potrebnu pomoc i podrsku"? Malo preuvelicano?
www.klix.ba MOŽE JOŠ DOPRINIJETI: Više poradite na prilagođavanju i za osobe oštećenog vida. Suvišno je naglašavati da ste najposijećeniji među žiteljima zapadnog Balkana.
PITANJE O MJERENJIMA: Nisam u mogućnosti sjetiti se preciznije, ali intuicija mi govori da je nekadašnji sarajevo-x.com privukao u jednom momentu svjetsku slavu. Ima li ikakvih zapisa o razlozima zbog kojih se to zbilo. Kakve su se informacije pojavile koje su tome doprinijele ?