Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne shvatam ove ljude što imaju "velike" politicke ambicije, svi nešto lete za mjesto u presjednistvu i uvijek najviše glasova tu ode. Definitivno najgora funkcija u Bosni, haman vece ovlasti i zaduzenja ima predsjednik mjesne zajednice Donje Oždrlje.
@Prijedor87 Mislim da to mjesto ne postoji uopšte. Ja sam cuo za Donje Oždrlje iz Cazinskog novogodišnjeg programa. Mislim da su izmislili :D
U pravu si 100% a da je to jedan nego 3 člana pa opet se ništa ne pitaju, očigledno, kad nikad ništa riješili nisu - makar da stopiraju prepucavanja - al' ne, još ih podgriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
......evoj jedan prijedlog za hrvate bih.........ne glasajte za hrvata pošto je nemoguće izabrrati hrvatskog člana predsjedništva voljom hrvatskog naroda...........neka hrvati glasuju za cerića, neka on bude bošnjački ajatolah u predsjedništvu.......možda onda međunarodna zajednica shvati konačno da ne može više dovoliti da bih ide ka ovakvoj unitarizaciji i islamizaciji već razvoju europskih vrijednosti............
ja bi isto volio..da se do kraja vidi tko su Lagumdžija, Komšić i Bajrović a bome i ostala mašinerija iz sarajeva....
to bi bilo jedino logično rješenje........jer glas hrvata ionako je glas u bunaru....zbog nakkaradnog sustava izborra..
Firma DČ specijalizovana za provjeru kvaliteta bezbol palica .
isto ko da on odlucuje :-)
U njegovoj matičnoj općini tj u Posušju neće dobiti više od 100 glasova...lik se ne smije normalno kretati dole jer propagira Lagumdžijinu politiku 100% bošnjačke federacije koja je, hvala Bogu, doživjela fijasko he he
Federacija bez kantona nije 100% bošnjačka. Nevjerovatno kako se vi nacionalisti međusobno podrzavate. Meni je neshvatljivo da ne smatrate Tihica i Izetbegovica za zagovornike bošnjačke federacije a doticni vode stranku koja je iskljucivo bošnjačka i jednonacionalna.
...ni jugoslavija bez republika nebi bila 100% srpska...
Nevjerovatno koliko je ovaj covjek pismen, na stranu politika, ali jos uvijek nisam cula od njega neku recenicu da ima i jedno jedino slovo viska ili manjka. Najveci retoricar u BiH definitivno.
Ma libo nas racku ISKRENO !!
Jeli ovo ona Mosnjacka ikebana sto je SPD htjeo na mjesto predsjedavajuceg vijeca ministara pa da duplo ( predsjednistvo i Zeljo ba Komsic :) ) ) ) napakoste Hrvatima? Ovoga je Dodik otjerao u tri p.m.
...jok, ovo je emil vlajki...
E comi pa pas ti mater jebo na svakoj vijesti kretencino ti si tu. E od danas cu se samo tebi posvetiti :)))
Meni nikad neće biti jasno kako je Čović uspio ubijediti neke Hrvate da su ugroženi zato što on nije u predsjedništvu.
Kako je krenulo izgleda da ce svaka mahala imati svog kandidata :)
Slavo nikad nije znao da li da piški ili kaki.
Kad bi se ukinuo HDZ ili kad ih ne bi vodio onaj zlotvor Covic - apsolutno bih bio protiv kandidiranja Hrvata iz vecinski Bosnjackih gradova za predsjednika. Ali posto to nije tako - hajde Slavo, kandidraj se, da Covicu jos jednom uzmemo to mjesto. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Pa nek ide kod jarana DoDicka da mu kompenzira tu poziciju.
HAHAHAHAH BiH na crnoj listi. HAHAHAHAHAHHAHA upravo zbog takvih unitarističkih budaletina kao što si ti i crvenokmerskog zlogumdzijinog sdp-a.
Yebo te sdp. Objasnih ti vec da nisam unitarista. Kad bih bio siguran da ce Raguz ili neko treci biti kandidat i da ce pobijediti Covica - ne bih se mijesao. Ali cisto da se sprijeci da Covic ili njegov kandidat pobijede - neka se kandidira Slavo Kukic, buduci clan predsjednistva iz reda Hrvatskog naroda. BIH <3
prije koji dan pljuje cerića zbog kandidature, a sad i sam radi isto. pa koji si ti qrc priviligovaniji, zato što si Slavo ili šta već?
trebamo izac na izbore i glasat za najmanje poznatog na listi bilo bi nam 100% bolje
kandiduj se za premijera i imas moj glas
ahha premijera? cega? u kojoj se drzavi neko moze kandidovati za premijera? :)
evo recimo u turskoj erdoganova stranka pobijedila sa predznakom da ce ostati premijer... ne kontam u cemu se to razlikuje od same kandidature? ne valjaj gluposti I komenarisi odnosno repliciraj izjave svog intelektualnog levela
nemoj slavkec, krvi ti isusove.
sto ti ne valja kukic? normalan i obrazovan hrvat i dosta realan.