Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, ne, mozda... i? jel bitno? gledaj svoja posla gnjido.
Pa sta - gay nemoze biti muskarac. Vjerovatno je veci muskarac od tebe!!!!!!!
najboljoj doktorici puno sreće u daljnjem radu
Slavice, i Damire, svaka vam cast! A spodobe neobzirne, pustite covjeka na miru. I da jest, i da nije - koga briga!? Ah, da...vas papucare. :)
reci da je nko gej je uvreda ali biti gej je OK ?
ma gay 100% ba ! vi sto se fini i branite fol nesto mojne ba čaršija zna da je gay
damire malo sam frljav jel da?
ja sam gnjida jugonostalgicna, nesposobna i gubitnicka, volim fikret abdica.
ja sam gej, a ja tebe ne bih y.e.b.a.h.o nego bih te silovao fol je u tome što bi se to tebi svidjelo pa bi tražio repete ;)
Bravo Slavice, bravo Damire!
Gamir gay? Nooooooooo way!!!!!!!!!!!! :((((((((
Pa gdje je sada admin da brise uvrjedljive komentare ?? Sran vas bilo na sa-x.! Kako mozete to dopustiti ?
cesto slicne nagrade dobijaju ljudi za koje ja nikad nisam cula, kao npr. ova doktorica, ..e sad ne govorim ovo u smislu da oni to ne zasluzuju, vec ih sira javnost i ne moze znati i upamtiti jer se njima mediji ne bave kao recimo npr. fudbalerima koji mogu biti i prva vijest u dnevniku