Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjace je kad slikaju ipadom...>.
Bas je preseravanje ono sa iPadom...,koji je ono seljak u pm...
sarajlije se vratile kucama 😆
Znate jelde da Sarajlije nisu jedini bh gradjani?
Jadni Psi sa ovim us*raTim narodom! Bezdusnost, kvazi dobrota, samoprozvano postojanje duse, supanluk, polupismenost, kurvanluk, hvaljenje rodjenjem na "nakom" Jezeru i ostali picvajzluci. Ko ih ne zna skupo bi ih platio, a ko zna dao za dz! Sretan vam 1. Majcek. :)
Brko na 2. slici mi je nekako popravio dan :))))))
Kod Tuzle postavljene zastave terorističkih organizacija, jedino KLIX o tome nije izvijestio??? http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-selu-pokraj-tuzle-vijori-se-zastava-militantne-grupe-kavkaski-emirati/817434.aspx
jeste kako nije,evo: http://saff.ba/islamofobi-opet-prave-cirkus-sa-islamskim-zastavama-u-bih/#.VUNyX-SlilM
Je li to zastava Islamske Zajednice BiH ili je zastava Islamske Zajednice Maoča?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
1 MAJ je izgubio svoj sjaj i sadrzaj od kako je prestalo da ima DRUGOVI I DRUGARICE,,,DOSLO JE GOSPODINE GOSPODZO,,,,,,
SVAKA ČAST za zabranu roštiljanja, odavno bolju stvar nisam čuo. Odlično! Ionako bagra iza sebe ostavi kamione smeća, tako da je ovo pravi potez. Samo zabrane kad stoka ne zna poštovati prirodno okruženje.
Neradnici slave praznik rada, kakve li ironije.
Odabrani su na moru, sindikalci u TZ, a istinski radnici glođu " koske " kod kuće . . .
dođite na minirano polje i zapalite rošttilj besplatno..
Otisli na more, Tursku, Egipat, Italiju
ljudi kuci ostali
Otišli malo do Herceg Bosne u komšiluk.
Postovanje zakona na nivou, joj cirkusa od drzave u pm, procitah clanak vezan samo za rostilj, ustvari pravilo koristenja rostilja.. Toliko banalna stvar, ali zato kad su tenderi u pitanju tu se nikakvi zakoni ne postuju, tu pobjedjuje onaj koji vise "turi" premijeru u dzep :))