Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon da se stalo u kraj lopovskoj SDA i njenim istomisljenicima, sto ce dokazati i sud da su radili protivno ustavu i procedurama prilikom smjene premijera i ministara
Reketasi iz SDP u medjuvremenu uspjeli su svojim reketima da "privole" BPS da im se vrati u zagrljaj.
@A da no Vidi sda pijuna sto se trude da okrenu istinu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako to biva kada SDA nezakonitim radnjama pokusava ovladati kantonom, dobro je pa ima savjesnih zastupnika pa su prozrelio njihove prljave namjere
Ova BPS ko neka "kurvica" sad u krevet sa ovim sad sa onim, ko da vise oni su snjim.
AKO JE 16 ZA 12 PROTIV I 5 UZDRZANIH, A 1 BPS ODSUTAN I 2 LIJANOVICA ONDA U SKUPSTINI TK IMA 36 POSLANIKA. SDA JE IMALA 15 ZA A SLUZBENIK SKUPSTINE IM NABROJIO 16 PO NALOGU. CIME SE SVE SLUXE, BRUKA, BLJAK
OVA SDA NIJE RAHMETLI ALIJE SDA NEGO BAS SLJAMA LJUDSKOG. 15 GLASOVA JE BILO ZA I TO 10 SDA, 1 ZOKA JOVANOVIC NEZAVISNI, SALIH SABOVIC NEZAVISNI, TURBIC SEMIR NEZAVISNI, AZAPAGIC ALIJA NEZAVISNI I MIJO KRESIC. E TO JE SDA ONI RADE SA PRIVATNICIMA A NE SA POLITIKAMA, BRUKA.
SVI SU ONI LOPOVI,MARŠ IZ SKUPŠTINE SVI REDOM! HOČEMO IZBORE! VAMA SVIMA I POZICIJI I OPOZICIJI ZABRANITI DA SE VIŠE BAVITE (POLITIKOM) LOPOVLUKOM.SVI STE VI JEDNA OBIĆNA GRUPA LAŽOVA I PREVARANATA.JOŠ JEDNOM MARŠ NAPOLJE!
Kažu, Federalna TV interno proglasila dan žalosti. Avdo Avdić plače u kancelariji. :D
I onako će Ustavi sud oboriti nelegalnu smjenu jednog po jednog člana Vlade. Skupština može da smijeni samo Vladu, a ne pojedinačno članove Vlade.
Jednom kurva uvijek kurva. BPS, NSRZB i kraljica prostitucije SBiH.
BPS ide tamo gdje moze osigurati fotelju, tuzno i zalosno
Hahaha, dugo je trebalo BPS-u da shvati da su ih SDA-ovci izigrali hahaha jos samo da narod to shvati....
Dobro je da su napokon shvatili da SDA gazi sve pred sobom da bi zadrzala fotelje i da uopste ne brinu o svojim koalicionim partnetima i njihovim ciljevima.
Ocigledno ljudi shvatili da sa SDA nemaju sta traziti u TK, jer ruse vladu samo radi interesa
Citavih 5 minuta??!!! Sta se radi u ovoj drzavi, pa to je nevjerovatno......